Fantastik Canavarlar 2’nin Detayları Belli Olmaya Devam Ediyor!

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar? filminin gösterime girmesine üç buçuk ay gibi bir süre kalmışken Warner Bros. 16 Kasım 2018’de çıkacak devam filminin detaylarını duyurdu!

İlk filmi 18 Kasım 2016’da gösterime girecek Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?‘ın ikinci filmiyle alakalı çalışmalara başlandı. 16 Kasım 2018’de ekranlara gelecek olan filmin konusu, daha önce sekiz filmi çekilen yedi kitabın bize tanıttığı o büyülü dünyanın geçmişine uzanmakta.

Senaryo yazmaya ilk Fantastik Canavarlar’la başlayan Rowling, devam filmini de kaleme aldığını zaten biliyorduk. Bu filmde Newt Scamander’ın ve hikâyenin diğer kahramanlarının bağlılıklarını seçmek zorunda olduğu büyülü dünyanın giderek artan karanlık zamanlarına şahit olacağız.

Son dört Harry Potter filmini ve Fantastik Canavarlar’ın yönetmenliğini üstlenen David Yates sonraki film için de yönetmen koltuğuna geri dönecek. Aynı zamanda bu filmlerin yapımcıları da ilk filmdeki gibi David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves ve Lionel Wigram olacak. Neil Blair, Rick Senat ve Danny Cohen ise filmin başyapımcılığını üstlenecekler. Warner Bros. Eddie Redmayne, Ezra Miller ve Katherine Waterston hakkında herhangi bir açıklama yapmadı fakat tüm oyuncuların ikinci film için geri dönmesi bekleniyor.

Açıklama, Warner Bros. yapım müdürü Greg Silverman ve dağıtım müdürü Sue Kroll tarafından yapıldı.

Bu hamle, Rowling’in yarattığı büyü dünyasının büyümeye devam ettiği bir zamanda geldi. Yeni tiyatro oyunu Harry Potter ve Lanetli Çocuk Bölüm I ve II, geçtiğimiz hafta sonu Londra’da sahne almaya başladı. Tüm biletleri satılmış oyun coşkulu bir hava yaratıp övgü dolu sözler aldı. Oyunun geçenlerde piyasaya çıkan senaryo kitabının yayımcısı Scholastic, kitabın ilk iki gününde 2 milyon kopya sattığını duyurdu. Orlando, Hollywood ve Japonya’nın Osaka şehrindeki Universal Studios’da bulunan Wizarding World of Harry Potter tema parklarında oluşan kalabalık rekor sayıya ulaştı.

The Making of Harry Potter artık etkin ve sıkı faaliyet göstermekte. Bakalım daha ne gibi şeyler olacak? Heyecanla bekliyoruz!

⁠⁠⁠Evapsie!
1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir