İkinci Fantastik Canavarlar Filmi İçin Senaryo Hazır!

fantastik-canavarlar-yeni-afis-ust

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filmi yaklaşırken güzel bir haber de filmin yönetmeni David Yates‘ten geldi!

Gözlerinizi kırparsanız her şeyi kaçırabilirsiniz! Hafta başında The Legend of Tarzan galasında, Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filmi yönetmeni David Yates, J.K. Rowling‘in üçlemenin ikinci filmi için bir senaryoyu hazırladığını onayladı. Yates ayrıca Harry Potter ile Fantastik Canavarlar yapımları arasındaki farklara kısaca değindi:

Biz ilk filmi hallettik, ikincisini o yazdı ve üçüncü film için de fikirleri var. Bir filmi çıktığında değil de o filmin oluşma sürecinde özünü sevme konusunda daha iyi bir sahibiyet kimsede yok -ki bu da aslında çok güzel.

Kitapları uyarlarken, filmin süresini çok uzatmamak adına yahut filmde hikayeyi anlatırken uymayan bazı noktaları bu durumdan hiç hoşlanmasak da atmak zorunda kalıyoruz. Ama bu yapımda ilk sayfadan son sayfaya kadar her şey Jo’nun kaleminden olacak.

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filmine sadece aylar kala Rowling’in, Newt’in bir sonraki adımda izleyeceğimiz maceralarını planlıyor olması ve uzunca bir süre için ancak bunları duyabilecek olduğumuzu düşünürsek kaptığımız kârdır diyebiliriz!

fantastik-canavarlar-yeni-afis

⁠⁠⁠Evapsie!
2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir