Fantastik Canavarlar 3 Brezilya’da Geçecek!

fantastik canavarlar 3 jk rowling

J.K. Rowling, aylardır, gelecek Fantastik Canavarlar 3 filminin nerede geçeceğine dair küçük ipuçları veriyor olsa da, en sonunda filmin ağırlıklı olarak nerede geçeceği gerçeğini açıkladı! Rowling, Newt Scamander‘ın bir sonraki maceralarının Brezilya’da, Rio De Janiero‘da geçeceğini duyurdu!

David Heyman, kendisi ve Callum Turner ile yapılan son röportajda, üçüncü filmin nerede çekileceği sorularını yanıtsız bırakmıştı. Ancak, J.K. Rowling sessizliğini bozdu! Rowling, Twitter hesabından, Fantastik Canavarlar 3 filminin senaryosunu henüz bitirdiğini ve Rio De Janeiro’ya Newt Scamander için ‘kendini hazırlasa iyi olur‘ sözlerini kullandı!

ElisabethNeveux: Sonunda Fantastik Canavarlar’ı ve J.K. Rowling’i gördüm… ah kalbim! Muhteşemdi ve tam da beklendiği gibiydi!

J.K. Rowling: Tam da gelecek senaryoyu bitirdiğim gün bunu duymak çok güzel! Teşekkür ederim.

Thiego Novais: Rio De Janeiro Newt Scamander’ı bekliyor!

J.K. Rowling: Rio De Janeiro kendini hazırlasa iyi olur 😉 

Ayrıca Rowling, bir sonraki bölümde sorularımıza cevaplar da alacağımızı söyledi. Kafamızı karıştıran her bir sorunun cevabını alabilecek miyiz, dersiniz?

Suzanne: Fantastik Canavarlar filmlerini çok beğendim. Bir sonraki filmden neler beklemeliyiz? 3 kelimeyle açıklar mısınız?

J.K. Rowling: Cevaplar verilecek.

Brezilya’da da bir büyücülük okulu olduğunu biliyoruz. Okulun adı Castelobruxo ve okul hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz. Ayrıca, Amazon Yağmur Ormanları ve çevresinde bizi çok sayıda sihirli yaratığın ve büyü camiasının beklediğine de bahse gireriz!

Bu yeni açıklama sizi de heyecanlandırdı mı? Sizce Newt Scamander’ı Brezilya’da hangi sürprizler bekliyor dersiniz?


Brezilya’daki Büyücülük Okulu: Castelobruxo Hakkında Her Şey

Forumdan Cevaplar!