Fantastik Canavarlar 3’ün Vizyon Tarihi Belli Oldu!

fantastic beasts 3

Vizyon tarihi değişen ve ne zaman gelecek diye merakla beklediğimiz Fantastik Canavarlar 3 filminin çıkış tarihi nihayet belli oldu!

İlk iki filmin arasında iki yıl olmasından sonra görünüşe göre 3. film için 3 yıl beklememiz gerekiyor. Yakın sayılabilecek bir tarihte Rowling’in yeni filmin senaryosunu tekrar yazdığı yönündeki iddiaları duyurmuştuk. Şimdi de SnitchSeeker’ın yaptığı bu habere göre üçüncü filmin tarihi oldukça uzak bir zamanda.

Warner Bros., Fantastik Canavarlar 3’ün asıl belirlenen tarihten bir yıl sonra, 12 Kasım 2021’de vizyonda olacağını resmi olarak duyurdu.

Duyuru bugün (29.04.2019) Worldwide Theatrical Distribution and Home Entertainment başkanı Ron Sanders tarafından yapıldı.

J.K. Rowling, her yaştan insanı baştan çıkarıp bizleri büyüleyici bir yolculuğa çıkaran, hayranlık bırakıcı bir evren yarattı. Warner Bros. Büyü Dünyası’nı sinema ekranına aktaran şirket olmaktan fazlasıyla gurur duyuyor ve Fantastik Canavarlar serisinin geleceği için de çok heyecanlı. Kasım 2021’de, beş filmlik serinin üçüncüsünü seyirciyle buluşturmayı dört gözle bekliyoruz.”

Yeni filmin yapımına 2020’nin baharında başlanması bekleniyor. Warner Bros. sözcüsü Tobby Emmerich de şunları söyledi:

Fantastik Canavarlar serisi hakkında oldukça heyecanlıyız ve güvene sahibiz. Bu çıkış tarihinin, film yapımcılarına sanatlarını tamamen zenginleştirip hayranlarımıza olabilecek en iyi filmi vermek için yeterince zaman ve mekan tanıdığına inanıyoruz.”

Serinin 3. filmi için yapım şirketi oldukça öz güvenli olduğunu belirtiyor. Her ne kadar bu sözler cesaret verici olsa da kişisel olarak görüşümüz beklentiyi minimumda tutmak yönünde. Umuyoruz ki üçüncü film ile bazı şeyler toparlanabilir. Ancak bunun için bir süre beklememiz gerekiyor gibi görünüyor.

Yeni filmin bu kadar uzak bir tarihe ertelenmesi konusunda sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi bizlerden esirgemeyin!

 

Forumdan Cevaplar!