İddia: Fantastik Canavarlar 3’ün Senaryosu J.K. Rowling Tarafından Baştan Yazılıyor

jk rowling fantastik canavarlar3

Warner Bros. CEO’su Kevin Tsujihara Büyücülük Dünyası’ndaki yeni gelişmeler hakkında konuştu. Kevin Tsujihara Fantastik Canavarlar 3 filmi ve yeni gelecek olan Harry Potter: Wizards Unite oyunu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tsujihara’nın açıklamalarında en dikkat çekici olan kısım çıkış tarihi 2021’ye ertelenen Fantastik Canavarlar 3 ile ilgili oldu:

”İkinci film ilki kadar iyi performans gösteremedi, ancak sanırım yapmamız gerekenin, üçüncü filmi ilkinden bile daha iyi yapmak olduğunu biliyoruz. Ve J.K. Rowling gerçekten üçüncü filmin senaryosu üzerinde sıkı şekilde çalışıyor. (Rowling’in) İnanılmaz bir hayal gücü var ve bu oldukça heyecan verici.

Serinin en zorlayıcı kısmı böylesine büyük bir hayran kitlesine sahip olması. Bu hayran kitlesi karakter derinliklerine inmek istiyor ve tüm bilgiye sahip. Yapmak istemediğimiz şey ise insanların gözünü korkutmak. Karakterlerin geçmişini bilmeyen insanlar için de eğlenceli olabilecek bağımsız bir film de yaratmak istiyorsunuz.”

İşin ilginç yanı ise sosyal medyada daima oldukça aktif olan Rowling’in 12 Ocak’tan beri Twitter’da hiçbir paylaşımda bulunmaması oldu. Yazar yaklaşık üç ay önce Fantastik Canavarlar 3′ün senaryosunu yazmayı bitirdiğini açıklamıştı:

rowling twitter

Warner Bros. CEO’su Kevin Tsujihara’nın bu röportajının Rowling’in açıklamasından iki ay sonra yapılması ve Rowling’in bir buçuk aydan fazla süredir ortalıkta görünmemesi dikkatlerden kaçmadı. Özellikle yazarın tüm hikâyeyi baştan yazdığına dair dedikodular iyice ayyuka çıktı.

Kevin Tsujihara e1551363344717

Görünen o ki özellikle ikinci filmin yarattığı hayal kırıklığının ardından, üçüncü filmin senaryosu Warner Bros. tarafından geçer not alamadı ve Rowling sosyal medya dahil her şeyi bir kenara bırakıp senaryoyu en baştan yazmaya başladı.

Biz hayranlar olarak bu gecikmeyi sorun ediyor değiliz, tek temennimiz Büyücülük Dünyası’nın zaman akışıyla ve bilinen tüm diğer hikayesi ve kurallarıyla çatışmayan, özgün bir senaryo ortaya çıkması.

Harry Potter: Wizards Unite 2019 Yazında Geliyor!

Harry Potter Wizards Unite fragman

Tsujihara ayrıca, ”Pokemon Go” oyununun yaratıcısı Niantic tarafından hazırlanan Harry Potter: Wizards Unite’ın yazın çıkacağını belirtti. 5G ve üzeri bağlantısı olan cihazların daha büyük bir keyifle oynanacak yeni mobil oyun ”Harry Potter: Wizards Unite”, Büyücülük Dünyası’nda yaşayacağımız en yakın gelişme.

Siz ne düşünüyorsunuz? Filmin gecikmesi doğru bir karar mıydı? Bizimle paylaşmayı unutmayın!

Forumdan Cevaplar!