“Fantastik Canavarlar” Filminde Çok Daha Fazla Yaratık Görebilirdik, Ama…

RadioTimes‘ın haberine göre Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filminde olması planlanan pek çok canavar, daha sonradan filmden çıkartılmış!

Filmin görsel efektler ekibi üyesi ve özel efekt yönetmeni Christian Manz geçenlerde birkaç büyülü yaratığın daha serinin ilk bölümünün son kesiminde neredeyse yer alacağını ama bunun David Yates ve J.K. Rowling tarafından geri çevrildiğini açıkladı.

Manz bu ayın başlarında gerçekleşen Londra VFX festivalinde bu yaratıklardan birinin serinin devam filmlerinden birinde karşımıza çıkma ihtimaline de dikkat çekti!

“Buz kurbağası – oranın altında saklanan şey gibi belki de doğal şeylere makul açıklama getirmeye çalışmanın farklı bir olayı.”

“Ama burada söylendiği gibi – kanımca belki 3. filmde olur diyen Jo Rowling’di, ama şu anda Newt için bu biraz fazla. Yaptığımız film türü için fazlaca büyük bir çapta olur.”

“Bunu filmde olmayan pek çok şey için yaptık. Ancak David [Yates] daha iki gün önce bana en iyi fikirlerin en sonda ortaya çıkartılacağını söyledi. Onlar daha iyi fikirlerdi.”

Diğer çıkartılan yaratıklar ağaç şeklinde kertenkele ve yanıltıcı görünüme sahip bir balıktı:

Rafa kaldırılan fikirler arasında yüzlerce küçük sürüngenlerin büyük bitki gibi yapılar halini almasının ve gelişmesinin görüldüğü ağaç şeklinde kertenkele (görsel efektler sahnesinde denenen fikir) ve aslında bir sır tutan yanıltıcı derecede iyi görünüme sahip bir balık…

“Bu fikir güzel balık gibi görünen bir balıktan aklımıza geldi –  sonra bu balık sudan dışarı fırladı ve berbat görünümlü bir balık olduğunun ancak onu büyük balıkmış gibi gösteren etrafı güzel balıklar çevrili olduğunun farkına varıyorsunuz.”

Manz başlarda, Harry Potter ve Fantastik Canavarlar kitapları, Fantastik Canavarlar film senaryosu ve bazılarının kendi orijinal fikirlerinden alınan 200 yaratığın ilk filmde yer alacağı gibi bir planın var olduğunu da açıkladı.

Filmden çıkartılan bu yaratıklar hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Sitemizde yer alan Canavar Rehberi’miz için buraya tıklayabilirsiniz!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir