“Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları” Basın Gösterimindeydik! İlk Yorumlarımız Sizlerle!

Bu sabah Warner Bros. Türkiye‘nin davetlisi olarak Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları filminin basın gösterimindeydik! Filmle ilgili ilk yorumlarımızı öncelikle Instagram hesabımızdan canlı olarak sizlerle paylaştık.

2016’nın Ocak ayında çıktığımız bu heyecanlı yolculuğun ikinci durağına ulaşmanın tatlı yorgunluğunu yaşıyoruz. İlk filmden bu yana anbean Harry Potter dünyasının yeni bebeğini birlikte yetiştirmenin lezzeti gerçekten de paha biçilemez. Fragmanlara, posterlere, oyuncu seçimlerine, söyleşilere, kısacası Büyücülük Dünyası’nın yeni macerasında her adımın izine birlikte atıldık. Şimdiyse arkamıza yaslanıp keyfini çıkarma zamanı… demek isterdik, ama işler elbette pek öyle değil! Grindelwald’ın Suçları’na dair spoiler’lı ve spoiler’sız en özgün incelemelerle karşınızda olacağız.

134 dakikalık yeni maceranın basın gösterimi, bebeğimizin ilk adımları geride bırakıp koşmaya başlamasına şahit olmak gibiydi. Son derece güzel vakit geçirdiğimiz bu büyülü gösterimin ardından, Instagram’da yayınladığımız videonun kaydını kaçıranlar için hemen aşağıya bırakıyoruz.

Farklı farklı isimlerden duyduğunuz bu ilk yorumlar aslında sadece kısa bir fragman. Detaylı incelemeler yarından itibaren sitemizde yerini almaya başlayacak. Ortak bir görüş dillendirmekse oldukça zor. O yüzden kritikleri kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz!

Her şey bir yana, Hogwarts’a dönmek, o harika dünyada iki saati aşkın bir yolculuğa atılmak paha biçilemezdi.

Bizleri harika şekilde ağırlayan Warner Bros. Türkiye ekibine ve bizleri yalnız bırakmayan yol arkadaşlarımız Hakan Tunç, Onur Selamet, Bahri Doğukan Şahin, Tuba Toraman ve Atakan Uçar’a sonsuz teşekkürler!

Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları 16 Kasım 2018′de vizyona girecek.

Filme ve Potter dünyasına dair her şey için, ziyaret etmeniz gereken sayfaları artık biliyorsunuz.


İNCELEMELER

– spoiler içermeyen incelemeler –

Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları’na Spoiler’sız İlk Bakış

Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları Filmi Nasıldı?

* Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları – Kafamızdaki Sorulara Ne Kadar Cevap Alabildik?

– spoiler’lı incelemeler –

* Fantastik Canavarlar 2: Grindelwald’ın Suçları mı? Yoksa J.K. Rowling’in Suçları mı? (Spoiler’lı İnceleme)

* Fantastik Canavarlarlar: Grindelwald’ın Suçları’nı Beğenenler Takımı!

⁠⁠⁠Evapsie!

Forumdan Cevaplar!