Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları Filminden Bol Teorili Karakter Posterleri Geldi

Filme neredeyse bir ay kaldı ve Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları cenahından yepyeni içerikler gelmeye devam ediyor. Bugünkü konuklarımız yeni karakter posterleri. Açıkçası yine üzerine konuşabileceğimiz tonla mesele var!

Örneğin Queenie ve Jacob’ı tekrar aynı karede görmek gerçekten harika. Yeni filmde ilişkilerine tam gaz devam edecelerini tahmin ediyoruz.

Bir diğer ikilimiz ise Newt ve Albus Dumbledore… Söylemesi bile heyecanlı, değil mi? Birlikte Gellert Grindelwald’ı alt etmek için yola çıkacaklar. Birlikte derken, elbette Dumbledore bu işe pek karışmayacaktır.

Gellert Grindelwald’ı Credence ile birlikte görüyoruz. Yine.

Ve bu filmde nişanlı olduğunu bildiğimiz Leta Lestrange ve Theseus Scamander. Theseus’un kardeşi Newt’in, Leta’nın bir fotoğrafını taşımasını bilmemiz ile bu durum gittikçe ilginç bir hal alıyor.

Ayrıca Tina’yı, Credence’i avlama görevindeki safkan bir aileden gelen, Fransız-Afrikalı olduğunu bildiğimiz Yusuf Kama ile birlikte görüyoruz. İlginçtir ki ilk filmde Tina, Credence’i korumaya kararlıydı. Buna bakarsak ortak bir yönleri var diyebiliriz. Resmi olarak birlikte ne iş üstündeler, bunu öğrenmek için beklememiz gerek.

Posterlerdeki detaylı işçiliğe ise tam anlamıyla bittik. Bir kenarde Eyfel Kulesi, ortada Ölüm Yadigarları sembolü, öteki tarafta Hogwarts Şatosu…

Yeni karakter posterlerini siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!

Forumdan Cevaplar!