Fantastik Canavarlar Oyuncuları Bilimkurgu Projelerinde Yer Alıyor!

Fantastik Canavarlar’ın yıldızlarından Katherine Waterston (Tina Goldstein) ve Ezra Miller (Credence Barebone) büyük bir hayran altyapısına sahip bir filmde tekrar buluşuyorlar!

Waterston Alien serisinin yeni filmi olan Alien: Covenant’da baş kadın karakter olarak yer alıyor. Oynadığı karakterin ismi ise Daniels. Aşağıdaki karede kendisini silah tutar halde görebilirsiniz. Silahtan büyü atar gibi bir hali var.

Filmin konusu şöyle;

“Koloni gemisi Covenant kendilerinde el değmemiş bir cennet olarak adlandırdıkları bir keşifte bulunurlar. Ancak kısa süre sonra farkederler ki bu gezegen cennet olmaktan çok uzak, karanlık ve tehlikeli bir yerdir. Gezegenin tek sakini ise Prometheus keşif ekibinin sentetik David’idir.”

Son röportajlarda Waterson maalesef buna bir ekleme yapmadı. Ancak karakterlerin kesinlikle askeri bir altyapısı olmadığını, tamamen kolonici ve bilim insanları olduğunu söyledi.

Alien: Covenant‘ı orijinal Alien filmini ve 2012’de devamını konu alan Prometheus’u yöneten Ridley Scott yönetiyor. Scott’ın güçlü kadın karakterler yaratma konusundaki becerisi hakkındaki bir soruya Waterson şöyle yanıt veriyor:

“İnsanlar bu günlerde kadın rolleri hakkında geçirdiğimiz ilerleme ve drama hakkında çok fazla konuşuyor. Ancak… belki de Ridley’e yeteri kadar övgü vermiyorlar.

Bence Scott’ın bu konudaki tavrı benimkini benziyor. Açıkça görülüyor. Çok çekici, karmaşık kadınlar var.”

Röportajın kalanını aşağıdaki videodan siz de izleyebilirsiniz.

Waterson’ın filmdeki garip saç kesimi, Fantastik Canavarlar’daki Ezra Miller‘ın saçını hatırlatıyor bizlere. Görünüşe göre Waterson Fantastik Canavarlar setinden Ezra Miller’ın peruklarından birini aşırıp Ridley Scott’a göstermiş ve o da bunu filmde kullanmaya karar vermiş! “Ezra’dan çalıyorum” diyor kendisi. Benzerliği görebiliyoruz!

Bu arada Ezra Miller’ı da yakında DC Comics’in Justice League serisinde Flash olarak göreceğiz. Kendisini Batman olarak Ben Affleck ve Wonder Woman olarak Gal Gadot’un yanında gördüğümüz aşağıdaki fotoda oldukça havalı duruyor.

Miller kendisini Ringo Starr ile karşılaştırıp “Herkesi gıcık ediyor ama aslında kimseyle spesifik olarak bir sorunu yok.”

Grubun geri kalanı hakkında ise şunları diyor:

“Balık amca(Aquaman) çok huysuz, baba(Batman) da huysuz olabiliyor. (Suçla savaşmakla geçirdiği çok uzun yıllar var tabi.) Wonder Woman ise çok düşünceli. Yani Flash ile zaman zaman gıcıklaşsa bile hala sevecen.”

Alien: Covenant 19 Mayıs 2017‘de, Justice League ise 17 Kasım 2017‘de sinemalarda

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir