Fantastik Canavarlar’da Dumbledore’u “Riddikulus” Büyüsü Öğretirken Göreceğiz

Fantastik Canavarlar serisinin ikinci filmi Grindelwald’ın Suçları fragmanını onlarca kez izledik. Her türlü yeni bilgiye açken ve film çıkmaya yaklaşırken Warner Bros. bizlere yeni görüntüler sunmak için hazırlanıyor.

Las Vegas’ta düzenlenen CinemaCon etkinliğinde bir grup basın mensubuna yeni filmden hiç görmediğimiz görüntüler içeren bir fragman gösterildi. Bu fragman neden hayranlarla paylaşılmadı ve ne zaman bizlere sunulacak bilmiyoruz. Ancak içeride neler olduğunu, duyabildiğimiz kadarıyla sizlere aktarmak için buradayız!

Sizi daha fazla heyecanlandırmadan bu fragmanın içeriğine geçelim:

Yeni görüntülerde Biçim Değiştirme Profesörü Albus Dumbledore’u aralarında Newt’in de olduğu genç öğrencilere ders verirken görüyoruz. Ancak bu derste ilginç bir şey var. Biçim Değiştirme Profesörü öğrencilere Remus‘un Karanlık Sanatlara Karşı Savunma dersinde de gösterdiği Riddikulus büyüsü ile bir böcürtü nasıl uzaklaştıracaklarını öğretiyor! “Herkes bir şeylerden korkar.” diyor Dumbledore. Elbette Newt de kâbusuyla yüzleşiyor: Bir ofis işinde çalışıyor olmak. 

Fragman daha sonra da Grindelwald‘ın No-Majlar ve büyücü topluluğu arasındaki mesafeden doğan direniş içinde yükselmesini gösteriyor. Güncel zamanda geçen bir görüntüde de Dumbledore’un Newt ile konuşmasını görüyoruz.

Dumbledore: Grindelwald’ın büyücülük dünyasını kontrol altına almak için yükseleceği hakkında dedikoduları duydun.

Newt: Benden yardım etmemi mi istiyorsun?

Dumbledore: Ve öğrenmeni. Grindelwald’a karşı hareket edemem. Bunu sen yapmalısın.

Bunu izleyen görüntülerde büyüyen bir karanlık ve kesin olmamakla birlikte Kelid Aynası’na bakan Dumbledore göze çarpıyor.

Gelen bilgilere göre fragman sevilen karakter Jacob‘dan komik bir diyalog ve sonunda tanışacağımız muhteşem bir karakter ile sonlanıyor: Nicolas Flamel!

“Sen bir hayalet misin?” diye soruyor Jacob ardında duran oldukça yaşlı ve solgun yüzlü adama.

“Hayır, ben hayattayım, ancak bir simyacı ve de bu yüzden ölümsüzüm,” diyor adam kendisini Nicolas Flamel olarak tanıtmadan önce.

‘375’ten bir gün bile büyük görünmüyorsun.”

Gelen bilgiler arasında Grindelwald’ın bir kızak sürdüğü, kara kedilerin kötü kişilere eşlik ettiği ve çok daha fazla Londra kaosu olduğu söyleniyor.

Yeni fragman maalesef basın dışındaki isimlerle paylaşılmadı. Ancak fragman yayınlandığı gibi sizlere Türkçe olarak sunacağımızı, zaten biliyorsunuz. Bu haberle, ağzınıza şöyle bir parmak bal çalmaya gelmiştik.

Bizi takip etmeye devam edin!