Birden Fazla “Harry Potter” Dizisi Geliştirme Aşamasında Olabilir

Harry Potter Evrenine Birden Fazla Dizi Gelebilir

Harry Potter evreninde geçen birden fazla dizi üzerinde çalışılıyor olabilir.

Warner Bros. Discovery, Nisan 2023’te duyurduğu önemli bir hamleyle Harry Potter’ın büyülü evrenini Max yayın hizmetinde bir dizi uyarlamasıyla hayata geçirmeyi planladığını açıkladı. Bu iddialı girişim J.K. Rowling’in ünlü roman serisinden yedi kitabın tamamını kapsamayı  ve her sezonun bir romanı takip etmesini hedefliyor. Proje henüz başlangıç aşamasında ve oyuncu kadrosu ile olay örgüsüne ilişkin ayrıntılardan yoksun. Ancak ortaya çıkan son haber, çalışmaların sadece bu dizi ile sınırlı kalmayacağını gösteriyor.

Deadline’ın son haberine göre Max, Harry Potter dünyasına dayanan birden fazla anlatıyı keşfetme olasılığını araştırıyor. “Max’in Harry Potter’a dayalı birden fazla fikir geliştirme olasılığına açık olduğu” belirtilen açıklama Harry Potter  dizisinin durumuyla ilgili bir güncellemeye eşlik ediyor. Şu anda bir yazar kadrosunun yapımın öncülü için sunumlarını özenle hazırladığını ortaya koyuyor.

Harry Potter Evrenine Birden Fazla Dizi Gelebilir

Harry Potter Dizisiyle İlgili Son Gelişmelere İlişkin Bilgiler

Diziyle ilgili genel güncellemede Martha Hillier, Kathleen Jordan, Tom Moran ve Michael Lesslie’nin uyarlamayla ilgili fikirlerini geliştiren yazarlar arasında olduğu belirtiliyor. Sürecin ön hazırlık niteliği vurgulanarak birden fazla yazarın gelecek Max şovuna katkıda bulunabileceği belirtiliyor. Potansiyel yan ürünleri tanımlamak için henüz çok erken olsa da, yazarların geçmiş kredileri incelendiğinde ilgi çekici olasılıklar ortaya çıkıyor.

BBC için hazırladığı fantazi dizisi The Last Kingdom’daki çalışmalarıyla tanınan Martha Hillier, EastEnders ve Holby City gibi İngiliz dizilerinden zengin bir deneyim getiriyor. Çekirdek kadro içinde ilişkiler geliştirme konusunda becerikli olan Kathleen Jordan’ın türler konusundaki uzmanlığı projeye heyecan verici bir boyut katıyor. Netflix’teki genç yetişkin draması Teenage Bounty Hunters’a yaptığı katkılarla tanınan Jordan’ın da yapıma benzersiz bir bakış açısı getireceği tahmin ediliyor. Michael Lesslie, yeni Açlık Oyunları filmi The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’in arkasındaki isim. Doğaüstü gerilim filmi The Devil’s Hour’un yaratıcısı Tom Moran ise yazar kadrosunu tamamlıyor.

Birden Fazla "Harry Potter" Dizisi Geliştirme Aşamasında Olabilir

Dört yazar da Harry Potter serisinin öngörülen hedefleriyle sorunsuz bir şekilde örtüşen bir geçmiş deneyime sahip. Öncelikli odak noktası ilk uyarlamayı başlatmak ve bağımsız spin-off’lar için uygun karakterleri belirlemek olsa da, ilk aşamalar tanıdık büyücülük dünyasına yeni bir bakış açısı katacak ideal yaratıcı sesi belirlemeyi amaçlıyor.

Sizce gerçekten de birden fazla HP dizisi üzerinde çalışılıyor olabilir mi? Yorumlarınızı ve teorilerinizi paylaşmayı ve bizleri Google Haberler’den takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: Screen Rant

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir