Harry Potter Filmleri Bir Haftalığına Sinemalara Geri Dönüyor!

harry-potter-newt-scamander-imax-top

“Fantastik Canavarlar” filmi öncesi ses getirecek bir kutlama etkinliği programıyla karşımıza çıkan Warner Bros. 13 Ekim‘den itibaren Harry Potter Serisi‘nin tüm filmlerinin ABD’deki sinemalarda yeniden gösterecek! Sihrin geri dönüşü için iş birliği yaptıkları firma ise IMAX.

18 Kasım’da Newt Scamander eşliğinde büyücülük dünyasının yepyeni bir çağına yolculuk yapacak olsak da, orijinal seri ile bu dünyaya attığımız ilk adımlar hepimiz için oldukça özel olmaya devam edecek. Anlaşılan o ki Warner. Bros‘da bunun farkında. Çünkü Imax‘le işbirliği yaparak ABD‘deki çeşitli sinemalarda bir haftalığına Harry Potter serisinin tüm filmlerinin tekrar yayınlanmasına vesile olacaklar. Böylece yeni bir eşiğin önündeki hayranlarına geriye dönüp eski anılarını kucaklama fırsatı sunmuş olacaklar.

harry-potter-sinemalara-geri-donuyor

Gösterimlerin başlayacağı 13 Ekim günü serinin oyuncuları Londra ile Los Angeles’daki iki mekanda boy gösterecekler ve Soru- Cevap etkinlikleri gerçekleştirecekler. “Fantastik Canavarlar” filmi için bir kutlama gününe dönüşecek bu günde ayrıca filmden daha önce hiç görülmemiş sahneler de hayranlarla paylaşılacak. Ayrıca etkinlik için farklı bilet türlerinin düzenlendiğini söylemekte de fayda var. Tek bilet, bir günlük bilet, (aynı gün içerisinde üç ya da daha fazla filme giriş hakkı), dört gösterim bileti (istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde dört gösterimi izleme hakkı) ve festival bileti (etkinlik tarihleri içerisinde her filme giriş hakkı) gibi farklı bilet çeşitleriyle izleyicilere hangi filmleri, ne zaman izlemek istedikleriyle ilgili bir tercih şansı da sunulmuş.

Serinin eski filmlerini, Imax kalitesiyle yeniden sinema atmosferinde izleyebilmek gibi oldukça özel bir fırsatı kaçırıyor olmak gerçekten üzücü. Gönül isterdi ki bizler de bu heyecana ortak olabilelim fakat eski filmleri izlemek için illa sinemaya kadar gelmelerini beklemeniz gerekir diye bir kaide yok. Mısırınızı patlatıp, DVD’nizi takıp, evinizin konforunda da kendi eskilere saygı kuşağınızı yaratabilirsiniz!

Ne dersiniz?

harry-potter-newt-scamander-imax

3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir