Kişisel Gelişim Türündeki “Harry Potter Gibi Düşünmek ve Davranmak” Türkçede

Harry Potter Gibi Düşünmek ve Davranmak - Carla Schiappa-burdet

Harry Potter Gibi Düşünmek ve Davranmak Türkçe raflarındaki yerini aldı. Carla Schiappa-burdet imzalı eser, Teras Kitap etiketiyle yayımlandı.

Harry Potter her ne kadar başta J.K. Rowling‘in kurguladığı bir karakter olsa da, yıllar içerisinde birçok insanın hayatına farklı şekillerde yön verdi. Ve ana seriden bağımsız olarak birçok yazar hakkında farklı kitaplar kaleme aldı. İşte bunlardan biri de Fransız yazar Carla Schiappa-burdet‘nin kaleminden geliyor ancak bu sefer kişisel gelişim türünde.

Kitap, sizleri Harry gibi düşünmeye ve sorunların üzerinden o ve arkadaşlarının tarzından gelmekle ilgili tavsiyelerde bulunuyor.

Zor durumlarla yüzleşecek kadar cesur olun, hatalarınızdan ders alın ve her şeyden önce her zaman arkadaşlarınıza göz kulak olun! Hogwarts’lı genç büyücü ve arkadaşları (Hermione, Ron ve diğerleri) ile direnmeyi, kontrolü elinizde tutmayı, cömert olmayı ve duygularınızı dinlemeyi öğrenin.

Harry Potter Gibi Düşünmek ve Davranmak – Carla Schiappa-burdet | Arka Kapak Yazısı

Harry Potter Gibi Düşünmek ve Davranmak - Carla Schiappa-burdet

“Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir.”
-Albus Dumbledore

Kimsesiz geçen zor bir çocukluğun ardından, on bir yaşındayken aldığı o mektupla birlikte bambaşka bir dünyaya adım atan Harry Potter, kendini bir anda, iyiyle kötünün, sevgiyle nefretin, ışıkla karanlığın arasında süregelen bir savaşın ortasında buldu. Fakat tüm hayatı, alnına kazınan kadere karşı koymakla geçen genç büyücü, inandığı değerlerden ve kararlılığından, en büyük maceralara atılırken bile vazgeçmedi.

Pek çok dile çevrilip, hayranlarının büyük beğenisini toplayan bu kitapla birlikte Harry Potter karşımıza ilk kez bir yaşam koçu, bir akıl hocası olarak çıkıyor. Korkularımızla yüzleşirken ayakta kalabilmek, hatalarımızdan ders çıkarmak, sevdiklerimize hak ettikleri değeri vermek, önümüze çıkan zorluklara karşı umudu yitirmemek ve en önemlisi de, kendi hayatımızın yeniden baş kahramanı olmak için ondan öğrenebileceğimiz çok şey var.

Dünyanın en ünlü büyücüsü, hayatınıza bolca ışık ve sihir katmaya geliyor!

Orijinal adı Agir et Penser comme Harry Potter olan ve 160 sayfadan oluşan eser, Haziran 2023 itibarıyla raflardaki yerini almaya başladı. Kitabı dijital kitap satış mağazalarından da temin edebilirsiniz.

Yeni kitapla ilgili yorumlarınızı bizlerle yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Etiketler:

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir