Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Konseri Biletleri Satışa Çıktı!

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Konseri

Beklenen an geldi! Harry Potter in Concert serisi, beşinci film Zümrüdüanka Yoldaşlığı ile devam ediyor. Her zaman olduğu gibi 2 ayrı günde yapılacak konserlerin biletleri satışa çıktı bile!

Harry Potter film serisini Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde canlı müziklerle izlediğimiz Harry Potter in Concert serisi hız kesmeden devam ediyor. Etkinlikte beşinci adıma geldik! Serinin beşinci filmi olan Zümrüdüanka Yoldaşlığı için yine harika bir etkinlik bizleri bekliyor!

Bildiğiniz gibi yeni filmle birlikte bestecimiz de değişiyor. Beşinci filmin müziklerini besteleyen isim Nicholas Hooper, aynı zamanda bir sonraki film olan Melez Prens’in de müziklerini yapan isim olmuştu. Ayrıca film gösterime girdikten sonra müzikleri konusunda birçok olumlu yorum aldı ve başarılı bulundu.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi tarafından yeni konser için hazırlanan tanıtım metni şu şekilde:

CineConcerts, müzik ve sihri bir araya getirdiği Harry Potter Film Konseri Serisi’yle hayranlarını Harry Potter’ın Büyücü Dünyası’na davet ediyor. Harry Potter büyüsünü canlı senfoni orkestrasıyla, Nicholas Hooper’ın unutulmaz müzikleri eşliğinde, yüksek çözünürlülü dev ekranda yeniden deneyimleyin.

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Konseri

CineConcerts ve Warner Bros. Consumer Products işbirliğiyle gerçekleşen Film Konserleri Serisi, uluslararası konser turnesine 2016 yılında başladı. 2016 yılında Azkaban Tutsağı’nın büyülü prömiyerinden bu yana bu sihirli gösteri, yarım milyonu aşkın izleyiciye ulaşarak J.K. Rowling’in büyülü dünyasını, otuz sekizi aşkın ülkede altı yüzden fazla performans ile her geçen gün daha fazla kişiyle buluşturuyor. Türkiye’de son olarak geçtiğimiz mayıs ayında serinin dördüncü filminin etkinliği gerçekleşmişti.

Etkinlik 28 Ocak 2020 Salı ve 29 Ocak 2020 Çarşamba tarihlerinde ve saat 20:30’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde yapılacak.

Etkinliğe bilet almak için buraya tıklayabilir ve size uygun günü ve yeri seçebilirsiniz.

Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin konusu da kısaca şu şekilde:

Privet Drive’da geçen yalnız bir yazın ardından Harry, Hogwarts’a döner. Öğrencilerden ve onların ailelerinden çok azı, Voldemort’un gerçekten de geri döndüğü konusunda Harry’e ya da Dumbledore’a inanmaktadırlar. Sihir Bakanı da bu duruma inanmadığı için gereken önlemleri almakta gecikir. Bu sırada başta Harry Potter olmak üzere bütün büyücüler tehdit altında kalır. Harry, güzel Cho Chang’tan bir bakış çalmaya engel olamaz. Sihir Bakanlığı’nın bir süre sonra olayları kontrol altına almak üzere gönderdiği Dolores Umbridge, düzeni bütünüyle bir kabusa dönüştürecektir. Harry ise bu işin ardında Voldemort’un da aradığı bir gizemin olduğunu bir türlü izah edemez. Bütün bunlarla Harry, Hogwarts’taki en zor yılına başlamıştır.

Bizler de FantastikCanavarlar.com ekibi olarak her zaman olduğu yine orada bulunacağız. Gelecek Potterhead’lerle görüşmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz!

* * *

* VİDEO: Harry Potter ve Azkaban Tutsağı Konserini İzledik!

* Harry Potter ve Sırlar Odası Konseri: Büyülü Bir Hafta Sonu Macerası!

⁠⁠⁠Evapsie!

Forumdan Cevaplar!