Dünyanın Dördüncü “Harry Potter” Mağazası İstanbul’da Açılıyor: Büyücülük Dünyası Ayağımıza Geldi!

Harry Potter Mağazası İstanbul

Harry Potter mağazası İstanbul’da kapılarını Potterhead’lere aralamaya hazırlanıyor. İşte J.K. Rowling’in dünyaca ünlü Büyücülük Dünyası’nı ilgiyle takip eden hayranları sevindirecek haber hakkında tüm detaylar!

Britanyalı yazar J.K. Rowling’in 1997 – 2007 yılları arasında yayımladığı 7 ana kitaptan oluşan Harry Potter, sonrasında Lanetli Çocuk adlı tiyatro oyunu ve Fantastik Canavarlar filmleri ile kendisine geniş bir sinemasal külliyat edinmişti.

Tüm dünyadaki Potterheadler, seriye olan bağlılıklarını markalı ürünlerle odalarını hatta evlerini donatarak göstermişti. Öte yandan bugüne dek Türkiye’de resmi bir Harry Potter mağazası bulunmuyordu.

Sihir Dükkânı tarafından işletilen bu mağazanın bir diğer özelliği ise dünya çapındaki dördüncü Harry Potter Wizarding World mağazası olması.

Harry Potter Mağazası İstanbul’da Açılıyor

Oyunlar, filmler, TV dizisi derken seri şimdi birçokları için biraz daha somut bir hâl alıyor. Potterhead’lerin merakla beklediği Harry Potter Wizarding World mağazası bu hafta sonu İstanbul Başakşehir’deki Mall of İstanbul AVM’sinde açılacak.

Mağaza ülkemizdeki ilk lisanslı Potter partneri olacak. HP mağazası Warner Bros. Discovery’nin dört senedir hem üreticisi hem de perakende partneri konumundaki Sihir Dükkânı tarafından işletilecek.

Harry Potter Mağazası - Wizarding World İstanbul

Mall of İstanbul alışverişmerkezinde, 200 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan Harry Potter İstanbul Mağazası, seriye dair 1.500’e yakın ürüne ev sahipliği yapacak. Ardında ciddi bir yatırımın olduğu belirtilen mağaza, iç tasarım adına da Potter evreninin büyülü atmosferini yansıtmayı amaçlıyor.

Mağazanın duvarları serinin sahnelerinden alıntılara, vitrinleri ise ikonik karakterlerin figürlerine ve ürünlerine kucak açıyor.

Mağaza Saatleri ve Konumu

10.00 – 20.00 saatleri arasında açık olacak mağaza, aynı zamanda Asa Seçimi, Seçmen Şapka ile Hogwarts Binası’nı Seçme, Görünmezlik Pelerini Deneme ve Platform 9 ¾’te Fotoğraf Çekme gibi özel etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

Harry Potter Mağazası - Mall of İstanbul

Mall of İstanbul’da bulunan mağazanın açık adresi şu şekilde:

Ziya Gökalp, Süleyman Demirel Blv No:7, 34490 İkitelli Osb/Başakşehir/İstanbul, Türkiye

İstanbul’da açılan yeni Büyücülük Dünyası mağazası hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı paylaşmayı ve bizleri Google Haberler’den takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: IGN

Etiketler:

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir