Süpürgeleri Hazırlayın! Harry Potter Dünyasının Yeni Quidditch Oyunu Geliyor

Harry Potter: Quidditch Champions Oyun

Harry Potter: Quidditch Champions oyunu resmen duyuruldu! Potterhead’ler Hogwarts Legacy rüzgârıyla savrulurken Warner Bros. Games yeni Büyücülük Dünyası oyununu resmi ağızdan açıkladı.

Harry Potter hayranları 2003 çıkışlı Quidditch World Cup‘tan beri beklediği Quidditch oyununa sonunda kavuşuyor. Son olarak Portkey Games etiketiyle yayınlanan aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, yapımcısına kısa sürede 850 milyon dolardan fazla hasılat getirmeyi başarmıştı. Oyuncular ise yapımda Hogwarts’ın Quidditch stadına yer verilmesine rağmen özel müsabakaların yapılamamasına eleştiri getirmişti. Kimi hayranlar, yakın gelecekte çıkacak genişleme paketleriyle bu durumun değişeceğini düşünüyordu.

Warner Bros. Games ise tamamen bu temaya odaklanan yeni bir oyun için müjdeyi paylaştı. Hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz Harry Potter: Quidditch Champions yapımının yolda olduğu resmen duyuruldu.

Harry Potter: Quidditch Champions

Harry Potter: Quidditch Champions için Test Kayıtları Başladı

Quidditch maçlarının Hogwarts Legacy için planlandığı ancak sonrasında bu fikrin rafa kaldırıldığı konusunda bazı kanıtlar yer alıyor. Ancak görünüşe göre WB Games, yol üzerindeyken planlarını farklı bir rotada geliştirme kararı almıştı.

Çevrimiçi ve çoklu oyunculu Quidditch oyunu Harry Potter: Quidditch Champions‘ın birkaç yıldır geliştirilme aşamasında olduğu belirtiliyor. Hızlı, tempolo, çevrimiçi ve multiplayer olarak tanımlanan yapım Rocksteady‘ye Suicide Squad: Kill the Justice League‘i geliştiren Unbroken Studios‘a emanet edilmiş durumda. Diğer Potter oyunlarında olduğu gibi, yapımın yayıncılığını ise Portkey Games üstlenecek.

Henüz resmi çıkış tarihi açıklanmayan oyun için test oyunlarına katılmak isteyenler ise 21 Nisan – 22 Nisan arasındaki deneme versiyonuna katılabilecek. Kayıt sayfası, aşağıdaki kısa tanıtım eşliğinde duyuruldu. (Kayıt için buraya tıklayabilirsiniz.)

Bununla birlikte oyundan herhangi bir fragman ya da oynanış videosu paylaşılmadı. Harry Potter: Quidditch Champions‘ın -kesin olmamakla birlikte- PC ve konsollarda (PS4, PS5, Switch, Xbox One ve Xbox Series X) oyuncularla buluşması bekleniyor.

Warner Bros. ve Discovery Inc. birleşmesiyle yeniden şekillenmeye başlayan Büyücülük Dünyası’nda, hayranlar son olarak doğrudan 7 kitaba odaklanacak Harry Potter dizisi ile heyecanlanmıştı. 7 sezon olarak tasarlanan dizi, HBO Max’in yeni versiyonu Max üzerinden yayınlanacak.

Harry Potter: Quidditch Champions WB Games

Siz Harry Potter: Quidditch Champions için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Game Rant

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir