Harry Potter Oyuncuları Türkiye’ye Açılacak Tema Parkı İçin Geliyor

harry potter 3lu

Sonunda Warner Bros. sesimizi duydu! Dünyanın pek çok yerine yapılması planlanan Harry Potter tema parklarından birisi için yeni adres İstanbul oldu! Üstelik serinin oyuncuları da bu büyük yerleşkenin açılışında ülkemize konuk olacaklar!

Başta İngiltere, Amerika ve Japonya’daki büyük Harry Potter parklarında her zaman gördüğümüz bir manzara var. Düzenlenen sayısız etkinlikler; oyuncuların, yapım ekibinin, kimi zaman J.K. Rowling’in özel misafirliği derken bu parklar adeta birer cennete dönüşüyor.

Warner Bros., inşasının 2019’un ortasında başlaması planlanan Universal Studios İstanbul: Harry Potter’ın 2020 yılının son çeyreğine yetiştirmeye hazırlanıyor! Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint ve daha birçok harika ismin katılacağı törene; J.K. Rowling’in de dahil olup olmadığına dair, henüz net bir bilgi yok.

harry potter park

Biletinizi Şimdiden Alın!

Harry Potter temalı bu parkın içinde neler yok ki? Hogwarts, Diagon Yolu, Yasak Orman, 4 Privet Drive, Sihir Bakanlığı… Adeta Potter evreni ayağımıza geliyor!

Parkın henüz temelleri atılmadan, biletleri de satışa çıktı bile. İlk günlerden biletlerinizi alarak Universal Studios İstanbul: Harry Potter’ın öncelikli misafiri olmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca Park’a dair yayınlanan tanıtıcı video da nereden baksanız nefes kesici duruyor. Onu da buradan izlemeniz mümkün!

Ne dersiniz? Sonunda ülkemiz hak ettiği değeri görmeye başlıyor mu acaba?

Etiketler:

Forumdan Cevaplar!