“Harry Potter ve Lanetli Çocuk”un Yeni Oyuncu Kadrosu Bizleri Büyülemeye Devam Ediyor!

harry potter ve lanetli cocuk yeni kadro

Harry Potter ve Lanetli Çocuk oyunu yeni bir yıla yeni bir tiyatroda girerken Londra sahnesi için oyunculardan konsept fotoğrafları da yayınlandı. Ödüllü oyunu sahneleyecek kişiler yine muhteşem görünüyor!

Harry Potter hikâyesinin kitaplardan sonraki devamı olarak kabul edilen Harry Potter and the Cursed Child oyunu üçüncü kez sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Fotoğrafçı Charlie Gray oyundaki ana ailelerin fotoğraflarını çekmiş. Oyuncu seçimleri bazı karakterler için muhteşem olmuş!

Pottermore aracılığıyla duyurulan yeni kadromuza birlikte göz atalım.

HARRY POTTER Potters
Ginny, Albus, Harry

Sahnede Harry Potter rolünü yeni biri devralıyor. Jamie Glover’dan sonra Harry’yi canlandıracak yeni kişi Jamie Ballard. Ginny rolünde Susie Trayling ve Albus Potter rolünde de Joe Idris-Roberts’ı görüyoruz.

HARRY POTTER Weasley Granger
Hermione, Rose, Ron

Hermione rolünde Nicola Alexis var. Ron Weasley için kesinleşen isim Thomas Aldridge. Kızları Rose rolü ise Helen Aluko tarafından canlandırıyor.

HARRY POTTER Malfoys
Draco, Scorpius

Draco Malfoy rolünü oynayacak karakter Jonathan Case role fazlasıyla uymuş. Oğlu Scorpius’u canlandıran James Howard da bir o kadar iyi görünüyor.

Ekip 23 Mayıs Çarşamba günü oyun açılışını yapacak. Amerika’da Broadway sahnesindeki oyun hâlâ devam etmekte. 2019 yılında da Avustralya’da sahnelenecek oyun, Türkiye’ye uğrar mı henüz bilemiyoruz. Ancak söylememiz lâzım ki içimizde hâlâ bir umut var.

Siz oyuncu seçimleri konusunda ne düşünüyorsunuz? Eski kadrolara göre yeni tercihler nasıl olmuş?

Forumdan Cevaplar!