Harry Potter ve Sırlar Odası’nın Resimli Özel Baskısı 4 Kasım’da Türkçe Olarak Raflarda!

sirlar-odasi-jim-kay-ust

Jim Kay‘in resimlediği özel baskı Harry Potter serisinde sırada Sırlar Odası var! Yapı Kredi Yayınları tarafından basılan resimli baskı, 4 Kasım‘da raflarda olacak!

Bildiğiniz gibi Harry Potter ve Lanetli Çocuk senaryo kitabı, 3 Kasım’da raflardaki yerini alacaktı. Bundan hemen bir gün sonraysa bizleri Jim Kay‘in resimlediği ve özel bir baskı olan Sırlar Odası bekliyor! Felsefe Taşı‘yla başlayan koleksiyonluk bu çok özel seri, YKY tarafından dilimize kazandırılıyordu.

Tanıtım bültenine hep birlikte bakalım:

Sırlar Odası Açıldı. Vârisin Düşmanları, Kendinizi Kollayın.

Küçük sefil ev cini Dobby, Privet Drive’da bir anda ortaya çıkıp Harry Potter’ın Hogwarts’a kesinlikle geri sirlar-odasi-resimli-ozel-turkcedönmemesi için ısrar edince Harry, bunun ardında ezeli düşmanı Draco Malfoy’un olabileceğinden şüphelenir. Ron Weasley’nin korkunç Dursley’lerden kurtardığı -sihirli bir uçan arabayla- Harry, yazın kalan günlerini Kovuk’ta geçirir. Weasley’lerle yaşam dikkat dağıtıcı bir sürü sihirli şeyle doludur, Harry kısa sürede Dobby’nin çılgın uyarılarını unutur. Ama okulda karanlık bir koridorda Dobby’nin korkunç şeyler olacağına dair öngörülerini yineleyen korkunç bir mesaj bulunur…

J.K. Rowling’in klasikleşen serisinin ikinci kitabının bu resimli özel baskısında, Kate Greenaway Madalyası sahibi Jim Kay, büyücüler dünyasını büyülü ayrıntılarla canlandırıyor… Hem hayranlar hem de yeni okurlar için mükemmel.

Bu özel baskıdan bazı örnek karelere hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

HP2_Phoenix_layers_edit

ChamberOfSecrets_5

ChamberOfSecrets_8

272 sayfadan oluşan, ciltli baskısıyla göz dolduran Sırlar Odası‘nın etiket fiyatı ise 65,00 TL. Hemen buraya tıklayarak ön siparişten yararlanabilirsiniz!

18 Kasım‘da da Fantastik Canavarlar‘ın vizyona gireceğini düşünürsek bu ay gerçekten de büyülü geçecek gibi görünüyor! Siz ne dersiniz?

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir