“Harry Potter” Dünyasındaki Tatlılar Canlanıyor: Yeni Yarışma Programı “Wizards of Baking” Ekranlara Geliyor

Harry Potter: Wizards of Baking Yarışma Programı Duyuruldu

Harry Potter evreninin hayranları bir kez daha büyülenmeye hazır olsun! Food Network ve Max, Büyücülük Dünyası’ndan ilham alan yeni yarışma programı Harry Potter: Wizards of Baking’i duyurdu!

Harry Potter evreninin büyülü atmosferi şimdi de mutfaklarda hayat buluyor. Harry Potter: Wizards of Baking adını taşıyan yeni yarışma programında dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel pastacılar, tematik tatlılar yapmak için kıyasıya mücadele edecekler.

Yarışmacılar, İngiltere’deki Warner Bros. Studio Tour’da bulunan ünlü dekorlarla çevrelenecek. Hogwarts’ın Büyük Salonu, Gringotts Büyücü Bankası, Kovuk ve daha nice tanıdık mekânlar bu yeni yarışmaya ev sahipliği yapacak. Programın sunuculuğunu ise hayranların gözde ikizleri Fred ve George Weasley’i canlandıran Oliver ve James Phelps üstlenecek.

Harry Potter: Wizards of Baking Yarışma Programı Duyuruldu

Pastacılar, tatlı büyüler yaratmak için kalemleri, fırçaları ve malzemelerini bir araya getirecek. Özel konukların da yer alacağı yarışmada, Hedwig’den Mandrake’lara, Büyücülük Dünyası’nın ikonik unsurlarından ilham alınacak lezzetler hazırlanacak. Potterhead’ler de ekranları başında bu olağanüstü gastronomi serüvenine ortak olabilecek.

İşte Harry Potter: Wizards of Baking Yarışma Programı için Yayınlanan Fragman | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yarışma programı için henüz yayın tarihi açıklanmamış olsa da Max platformunda yayınlanması ve Food Network kanalında gösterilmesi bekleniyor. Harry Potter rüyasını bir kez daha yaşamak isteyenler, kitapları, filmleri, temapark deneyimlerini ve daha fazlasını bekleyebilir. Ancak sihirli tatlıların hazırlanışını izlemek bambaşka bir deneyim olacak.

J.K. Rowling’in büyülü evrenini yenilikçi bir şekilde yorumlamayı amaçlayan programda Potterhead’ler olarak dünyanın dört bir yanından gelen yetenekli pastacıları izlerken hem nostaljik hem de heyecanlı anlar yaşayacağız gibi görünüyor. Süslü tatlılarla büyülü bir dünyaya adım atmaya hazır mısınız?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Harry Potter’ın Büyücülük Dünyası’nda Yediği En İyi ve En Kötü Yemekler

Harry Potter: Wizards of Baking Yarışma Programı

Harry Potter: Wizards of Baking yarışmasından beklentileriniz neler? Yayınlanan tanıtım fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: The Pop Insider

Etiketler:

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir