Hogwarts İçin Yepyeni Bir Rehber Kitap Geliyor!

3d hogwarts kitabi

Asalarınız hazır mı? Hogwarts için 3 boyutlu bir rehber kitap geliyor! Hogwarts Şatosu’nu hem içinden hem de dışından göz alıcı görsellerle yeniden tanımaya hazır olun! Kitabın detaylarına Pottermore ile birlikte bakalım.

“3 boyutlu kitaptan daha iyi olan çok az şey vardır.” Bu cümle henüz özlü söz değilse artık olsun! Çünkü bunun için yeni Harry Potter: Hogwarts için 3 Boyutlu Rehber’den daha iyi bir örnek düşünemiyoruz.

Bu şahane üç boyut harikası, çok satan yazar ve kâğıt mühendisi Matthew Reinhart tarafından tasarlanmış ve Kevin M. Wilson tarafından resimlendirilmiş. Tasarımcı Matthew aşağıdaki tanıtıcı videoda kitabın birkaç özelliğinden bahsetmiş:

Gerçeğini ziyaret edemeseniz bile 3 boyutlu versiyonuna sahip olabilirsiniz. Karşınızda çok satan yazar ve kâğıt mühendisi Matthew Reinhart’ın tasarladığı “Harry Potter: Hogwarts için 3 Boyutlu Rehber”.

Pek çok havalı özelliklerinin yanı sıra kitap favori karakterlerimizi arkasında saklayan ‘ce-ee’ pencerelerini de içermekte.

Kalenin geniş açılır pencerelerinin insanda Hogwarts’taki ilk günü olan öğrenci hissi yaratmasının yanında kitap, Quidditch sahası ve Yasak Orman gibi arazinin temel yerlerini de barındırıyor. Ayrıca Harry Potter filmlerinden Çapulcu Haritası ve Uçan Ford Anglia gibi büyülü nesnelere de hayat veren bir dizi “mini açılır pencereler”le karşılaşacaksınız. Her bir pencerenin filmlerde görülen Hogwarts’la ilgili içeriklere sahip olması kitabı Büyücü Dünyası’nın koleksiyoncuları ve hayranları için olmazsa olmaz bir nesne hâline getiriyor.

Harry Potter: Hogwarts İçin 3 Boyutlu Rehber kitabı ön siparişe açıldı ve 23 Ekim 2018′den itibaren de yurt dışında satışa sunulacak. Bu büyüleyici eserin ülkemizde yayımlanıp yayımlanmayacağı ise şimdilik belli değil!

Forumdan Cevaplar!