Ianevski, Filmlerden Çıkarılan “Krum, Hermione ve Ron” Aşk Üçgeni Hakkında Konuştu!

hermione-viktor-ron

Viktor Krum’u canlandıran aktör Stanislav Ianevski Krum, Hermione ve Ron arasındaki aşk üçgeninin filmden çıkarılışı üzerine konuştu!

Stanislav Ianevski verdiği röportajda Ron, Hermione ve Krum arasında yaşanan ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2de Hogwarts Savaşı’na kadar sürecek aşk üçgeni hikayesinin filmden çıkarıldığını söyledi.

Ianevski’nin açıklamalarına göre, yönetmen David Yates, Ölüm Yadigarları 1. Bölüm’de, Bill ve Fleur’un düğününde, Ron’un kıskançlıklar içinde izlediği Hermione ve Krum’un dans ettiği bir sahne çekti. Filmin hayranları tarafından bilinen bu anı aşağıda görebilirsiniz.

Fakat herkes için yeni ve bilinmez olan nokta ise; yönetmen Yates yaratmış olduğu aşk üçgeni için, Krum’un Hogwarts Savaşı esnasında tekrar ortaya çıkmasını, Hermione için Ron ile nihai düello yapmasını tasarlıyordu. Şükür, böyle bir sahne çekilmedi ve fikir tümden rafa kalktı.

Stanislav Ianevski’den dinliyoruz:

“David Yates, kitaplarda olmayan yeni bir alt hikaye fikri ile geldi. Krum, Hermione ve Ron arasında geçecek aşk üçgenini işleyen hikaye, son kitapta yaşanan onca korkunç şey arasında iyi durmadı ve filmden çıkarıldı.”

“Bir dans sahnesi çektik, Hermione’yi Ron’dan bir şekilde çalıyormuşum gibi oldu. Hermione beraber geçirdiğimiz güzel hatırlarken, Viktor tam bir centilmen gibi davranmaya devam ediyordu. İkisi de birbirini tekrar gördüğü için çok mutluydu ve onlar dans ederken Ron kenardan haset içinde onları izliyordu.”

“Tüm bunlar nereye varırdı bilmiyorum. Yönetmen David Yates bu hikayeyi yedinci kitabın ilk bölümünden ikinci bölümüne kadar sürdürmeyi, Ron ve Krum arasında bir düelloya dönüştürmeyi düşünseydi, düelloyu kesinlikle Krum kazanırdı ve Hermione ile sonsuza kadar mutlu yaşarlardı.”

Keşke tüm bu sahneleri ve dahasını görebilseydik, siz ne dersiniz?

Forumdan Cevaplar!

Site Yorumları
13 Yorum