İkinci Fantastik Canavarlar Filmi Paris’te Geçecek!

fantastik-canavarlar-paris

David Yates bu ayın başlarında gerçekleşen IMAX etkinliğinde Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar’ın devam filminin başka bir şehirde geçebileceğini çıtlatmıştı. Yönetmen Empire magazini ile yaptığı konuşmada serinin beş filminden ikincisi olacak devam filminin Paris’te geçeceğini onayladı!

Fantastik Canavarlar temalı limitli ve interaktif bir film kapağına sahip olan Empire dergisinin Aralık sayısında yer alan makalede, yönetmen karakterlerin ikinci filmde Paris’te yer alacaklarını söyledi.

“Şu ana kadar bildiğimiz şeylerden biri hikayenin Paris’te devam edeceği ve bir Ukraynalı Ironbelly dragon kadar devasa olacağı. Önceki filmlerde yer alan kostüm tasarımcısı Colleen Atwood, görüntü yönetmeni Philippe Rousselot, prodüksüyon tasarımcısı Stuart Craig gibi önemli isimlerin geri döneceği ikinci filmin de yönetmenliğini yapacak olan David Yates ikinci filmin oldukça hırslı olacağını dile getirdi.”

Bahsedilen isimler dışında seriye döneceği kesin isimlerden bazıları yapımcılar David Heyman, Steve Kloves ve Lionel Wigram, oyuncular Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, ve Zoe Kravitz, ve elbetteki serinin yazar ve yapımcısı J.K. Rowling.

İkinci film 40’lı yaşlarındaki Albus Dumbledore (henüz oyuncusu belli değil) ve muhtemelen  ilk filmde Avrupa’yı birbirine katıp kayıplara karışan Gellert Grindelwald’u da barındıracak.

Dergi bunlar dışında çok fazla yeni bilgi yayınlamamakla birlikte filmden gökyüzünde uçan yeni bir Thunderbird görüntüsü ve Yates’le Waterston ve Redmayne’in setten bir fotoğrafını yayınladı.

empire-thunderbird

Redmayne’in Harry Potter serisinde Weasley karakterlerinden birini oynamak istediğini duymuştuk, yeni sayda aktör Sırlar Odası için Tom Riddle karakterinin seçmelerine girdiğini fakat reddedildiğini de açıkladı.

empire-david-yates

“Seçmelerde çok kötüydüm ve geri aranmadım. Yıllar boyunca Weasley ailesinden biri olarak seriye katılırım diye umdum, sonuçta saçım az kızıl değil. Domhnall Gleeson ve Robert Pattinson gibi arkadaşlarım kendi Harry Potter rollerini aldılar fakat bana hiç kısmet olmadı.”

⁠⁠⁠Evapsie!
1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir