Ilvermony Cadılık ve Büyücülük Okulu’nun Yeni Konukları İşte Bu Harika Köpekler!

Rover.com, Ilvermony’nin dört bacaklı arkadaşları ile birlikte fantastik bir fotoğraf çekimi yaptı. Amerikan Ilvermony Cadılık ve Büyücülük Okulu hakkında edindiğimiz bilgiler hâlâ sınırlı olsa da paylaşılan her şeyi büyük bir içtenlik ve memnuniyet ile karşılıyoruz. Mugglenet‘in size bazı köpecikleri pardon öğrencileri tanıtmamıza izin verin. Ilvermorny’ye katılabilecek olsalar, hangi cins köpekler hangi binaya giderdi hep birlikte bakalım!

İlk olarak karşınızda Wampus’a seçilen Alman Kurdu Apollo. Ilvermony’de ki üçüncü yılı ve okulu patisinin içi gibi biliyor. Arkadaşları onu gerçek bir Wampus olarak tanımlıyor; gözüpek, cesur ve son derece sadık. İksir favori dersi ve bir gün, doğru karışımları bulup pireleri engelleyecek bir iksir yapmayı umut ediyor.

Sırada ağır başlı Thunderbird’ümüz, blue pitbull familyasından Midge var. Henüz asasına kavuştuğu ilk yılında dahi olsa, asasını büyük bir gururla sallıyor. Dahili olduğu bina sıkça yanlış anlaşılmalar ile karşılaşsa da, Midge gururlu bir Thunderbird. Kurnaz, zeki, hırslı ve maceracı. Hatta bu maceracı ruhu sayesinde, okulun içinde en sevdiği yiyeceklerle dolu bir oda bile buldu. İhtiyaç Odası gibi değil mi?

Bir sonraki misafirimiz Samoyed ailesinden Coconut; şakacı, sabırlı, arkadaş canlısı ve bağımsız ruhu ile bir Pukwudgie. Bu özellikleri onu mükemmel bir sınıf başkanı yapıyor. Koridorlarda dolaşmadığı zamanların çoğunu okulda ilk yılında olanlara yardım ederek geçiriyor.  ( ya da baş belalarını yakalıyor da diyebiliriz ) Coconut’ı, yakala ve getir oynamak için oyuncaklarını tılsımlama üzerinde çalışırken görebilirsiniz.

Tüm binalara göz atarken Horned Serpent üyesi, siyah labrador ailesinden gelen Della ile sizi tanıştırmamıza müsaade edin. Kütüphanede Ilvermony’nin Göz Alıcı Tarihi hakkında okumalar yaparken görebileceğiniz Della tam bir akademisyen. Della, Newt Scamander’ın zamanında MACUSA’nın başında olan Seraphina Picquery’nin hayranı. İki leydi de aynı binadan ve her ikisi de sarsılmaz tutkuları ile büyücü toplumu için ellerinden gelenin en iyisini yapmak istiyorlar. Della, aynı Picquery gibi yaratıcı davranarak, yönetim içerisinde kendine bir yer bulmak istiyor.

Son dostumuz ise, Boston teriyeri Gus. Kendisi favori kahramanı Harry Potter gibi giyinmek istedi. Newt Scamander’ın yazdıklarını okumaktan ve arkadaş olabileceği Fantastik Canavarlar hakkında araştırmaktan büyük keyif duyuyor.

Rover.com’a ve çalışmaya katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Amerikan Cadılık ve Büyücülük Okulu hakkında daha fazla şey öğrenmek her zaman harika.

Ilvermorny Cadılık ve Büyücülük Okulu hikayesinin tamamı için buraya tıkla!

Ilvermorny Cadılık ve Büyücülük Okulu’nun Binalarını Tanıyalım