J.K. Rowling, Fantastik Canavarlar Film Serisinin 3. Hikâyesini Yazmaya Başladı!

J.K. Rowling, Fantastik Canavarlar Film Serisinin 3. Hikâyesini Yazmaya Başladı!

Fantastik Canavarlar‘ın 2. filmi Grindelwald’ın Suçları‘na aylar kalmışken J.K. Rowling‘den yeni haberler gelmeye devam ediyor. Rowling’in kişisel internet sitesinde yaptığı açıklamalar bizleri heyecanlandıracak türden!

Bildiğiniz gibi serinin 2. filmi Kasım 2018‘de vizyona girecek. Ancak çalışkan yazarımız Rowling’in görünen o ki üretmeye ara vermek gibi bir niyeti yok!

Robert Galbraith takma adıyla yazdığı The Strike serisinin 4. cildi olan Lethal White’ı daha yeni bitiren Rowling, hiç hız kesmeden Fantastik Canavarlar‘ın 3. filminin senaryosunu yazmaya başladığını duyurdu. Beş filmden oluşması beklenen serinin 3. parçasının 2020 yılında vizyona gireceğini biliyoruz.

Lethal White, 3. Fantastik Canavarlar film senaryosu derken Rowling’de sular durulmuyor. Öyle ki yazar, sitesindeki soru-cevap etkinliğinde verdiği cevaplardan birisinde, ‘yeni bir çocuk kitabı’ yazdığını da bizlere çıtlatmaktan geri durmadı.

Harry Potter ya da Büyücülük Dünyası ile alakası olmayan bu eseri 6 yıldır kafasında planladığını belirten Rowling’in, hikâyeyi kâğıda geçirmesinin an meselesi olduğu da gelen haberler arasında.

Kısaca haberler böyle. Yeni çocuk kitabı, Cormoran Strike serisinden yeni gelişmeler ve 3. film… Peki sizi en çok hangisi heyecanlandırdı?

Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!


⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir