J.K. Rowling, Gellert Grindelwald’u Canlandıracak Johnny Depp İçin Yapılan Eleştirilere Cevap Verdi!

johnny-depp-jk-rowling

J.K. Rowling, Fantastik Canavarlar filmlerinde karşımıza çıkacak Grindelwald rolü için Johnny Depp’in seçilmesi nedeniyle hayranlar tarafından yoğun bir eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Bu durum karşısında Rowling ve yönetmen David Yates hiç durur mu? Yapıştırmışlar cevabı!

Fantastik Canavarlar beşlemesinde oldukça önemli bir rol oynayacak Gellert Grindelwald karakteri için, Johnny Depp adının geçmesi büyük bir gürültüye neden olmuştu. Geçtiğimiz günlerde bu haberin kesinleşmesiyle de ortalık iyice karışmıştı!

J.K. Rowling, ilk filmde çok kısa bir süre görünecek olan Johnny Depp’in Grindelwald’u canlandırırken ‘inanılmaz şeyler’ yaptığını söyledi.

Oyuncular arasında yer almasıyla ilgili sorulan soruya, “Çok memnunum. O karakterle inanılmaz şeyler yaptı,” cevabını verdi.

Yönetmen David Yates geçen gece New York’ta gerçekleşen galada gazetecilere Depp’in sahnelerinin geçtiğimiz ocak ayında çekildiğini söyledi ve şöyle konuştu:

“Bize güvenmeli ve filmde yaptıklarını görmelisiniz. Bu filmde onu çok fazla göremeyeceksiniz, sahneleri çok az. Esas olarak ikinci filmde karşınıza çıkacak. Unutulmaması gereken şey Depp’in olağanüstü bir yeteneği olduğu ve o yeteneğin öylece geçip gitmediği. Hollywood çok kalleş bir yer. İnsanlar bir anda yükselip bir anda düşebiliyor. Kendisi çok büyük bir Harry Potter hayranı, o dünyayı seviyor. Bu işte çalışacağı için heyecandan da öte şeyler duyuyordu. Hatta senaryoyu görmek bile istemedi, direkt olarak ‘Ben varım’ dedi.”

 

Özel hayatını bir yana bırakırsak, Johnny Depp benim de çok sevdiğim bir oyuncu ve onu en sevdiğim dünyada, Harry Potter dünyasında görmek ne yalan söyleyeyim beni heyecanlandırdı. Açıklamalar hayranları tatmin eder mi bilmiyorum ama çekimlerin çok önceden yapılması ve artık filme dair her şeye son noktanın konulmasından dolayı yapacak pek bir şey yok. Siz bu açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!
2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir