Jessica Williams, Fantastik Canavarlar Filmlerinde Ilvermorny Profesörü Olarak Karşımıza Çıkacak!

Jessica Williams fantastik canavarlar

J.K. Rowling Lanetli Çocuk oyununun Broadway açılışı için gittiği New York’tan hayranlarıyla Twitter aracılığıyla anlık bilgiler paylaşmayı ihmal etmedi. Sonunda da bombayı patlattı! Gelecek Fantastik Canavarlar filmlerinde rol alacak aktris Jessica Williams‘ın rolü Ilvermorny Cadılık ve Büyücülük Okulu‘ndan Profesör Eulalie (Lally) Hicks olacak!

Fantastik Canavarlar filmlerinden uzun zamandır bizleri heyecanlandıracak bir oyuncu haberi gelmiyordu. Sonunda Jessica Williams’ın hangi karakteri canlanacağı, böylece açıklanmış oldu!

Hayranlar Williams‘ın rolü hakkında kendisi geçtiğimiz yıl ilk duyurulduğundan beri heyecanla teoriler üretiyorlardı. Doğal olarak bu beklenmedik haber ortamlara bomba gibi düştü. Rowling bazı hayranlara cevap vererek karakterin asıl önemini üçüncü filmde göreceğimizi söyledi.

Rowling burada, “Gerçek şanı Fantastik Canavarlar 3’te açığa çıkıyor!” derken neyi kastediyor olabilir acaba?

Profesör Hicks filmde nelere kadir olacak heyecanla bekliyoruz. Kendisinin henüz hangi dersin profesörü olduğunu da öğrenebilmiş değiliz. Teorileriniz varsa bizlerle paylaşmayı unutmayın!


1989 doğumlu Amerikalı aktris ve komedyen Jessica Williams, çoğunlukla The Daily Show adlı programla tanınsa da The Incredible Jessica James gibi yapımlarda da rol alarak kendisini kanıtlamış bir isim.


Ilvermorny Cadılık ve Büyücülük Okulu Hakkında Her Şey

Forumdan Cevaplar!