Kate Winslet, Alan Rickman’ı Andı

kate winslet alan rickman 1

Geçtiğimiz gün gerçekleşen London Critics’ Circle Film Awards’da Oscar ödüllü aktris Kate Winslet, Steve Jobs filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Oyuncu Ödülü’nü aldı. Alan Rickman’ın en yakın arkadaşlarından biri olan Winslet, kabul konuşmasında kansere yenik düşen oyuncuyu andı:

“Beni affedin lütfen, gerçekten korkunç bir hafta geçirdim. Alan öldü. Acaba lütfen hepiniz ayağa kalkıp onu alkışlayabilir misiniz?”

Ağlamaya başlayan Winslet salondakilere teşekkür etti ve konuşmasına şöyle devam etti:

“Alan gibi muhteşem insanlar aramızdan ayrıldığı zaman, ödül almak ve kabul etmek için çok garip bir zaman oluyor. Ama sizleri üzgün bırakmak istemiyorum o yüzden size Alan’la ilgili komik bir hikaye anlatacağım. Onunla ilk birlikte çalıştığımda, daha 19 yaşındayken, setteki ilk günümde çok korkmuştum. Ve onun bana baktığını ve kendimi küçücük, hayatımda hiç hissetmediğim kadar minnacık hissettiğimi hatırlıyorum. Birkaç hafta onu tanıdıktan sonra, ne kadar sıcakkanlı bir insan olduğunu fark etmiştim. Bir gün filmin (Sense and Sensibility) setinde kostümümle duruyordum ve iç çamaşırım araya kaçmıştı. Eğer bilmiyorsanız, eski zamanların kostümleri içerisinde iç çamaşırı düzeltmek baya zor. Orda durmuş zorlukla çamaşırımı düzeltmeye uğraşıyordum, Emma Thompson (Harry Potter’da Sybill Trelawney) yanımdaydı, ona “Hassiktir, kahrolası çamaşırım kıçımın arasında kaçtı!” dedim ve Alan dönüp dedi ki “Ah… Kadınların şu gizemli havaları yok mu!”

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz :

kate winslet alan rickman

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir