“Harry Potter”ın Nymphadora Tonks’u, Distopik Gerilim Filmi “The Platform 2″nun Başrolünde: İşte İlk Fragman

Natalia Tena - The Platform 2 - Fragman

Harry Potter film serisinde Nymphadora Tonks karakterini canlandıran Natalia Tena, Netflix’in distopik gerilim filmi The Platform 2’nun başrolünde yer alacak. İlk macerasıyla platformda büyük ses getiren yapımdan ilk fragman yayınlandı.

Natalia Tena 2007 tarihli Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminden itibaren Melez Prens, Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2’de Büyücülük Dünyası’nın sevilen Metamorphmagus’u Nymphadora Tonks’a hayat vermişti.

Tena ayrıca George R.R. Martin’ün ünlü serisinden uyarlanan HBO imzalı Game of Thrones dizisinde toplam 16 bölüm boyunca Osha karakterini canlandırmıştı.

39 yaşındaki İngiliz aktris ve müzisyen, şimdi kariyerine yeni bir popüler yapım eklemeye hazırlanıyor. 2019 tarihli Netflix İspanya filmi The Platform, mecranın adından sıkça duyurulan yapımları arasına girmişti. 2023 yılında duyurulan devam filmi de birçok hayran tarafından merakla bekleniyor.

Natalia Tena - The Platform 2 - Fragmanı

İlk filmde de yönetmen koltuğunda yer alan Galder Gaztelu-Urrutia’nın yönetmenliğini üstlendiği The Platform 2, önümüzdeki sonbahar Netflix’te yayına girecek. Urrutia 2020 yılında verdiği bir demeçte ilk filmin belirsiz sonu hakkında konuşmuş ve şunları söylemişti:

“Aslında kızın ilk seviyeye ulaştığı farklı bir son çektik, ancak bunu filmden çıkardık. Ne olduğunu hayal gücünüze bırakıyorum.”

Natalia Tena, “The Platform 2” Filminde Başrolde

Mahkumların bir platform aracılığıyla beslendiği bir hapishane sisteminde geçen hit distopik gerilim filmi The Platform 2 için geri sayım başladı.

Natalia Tena’nın Hovik Keuchkerian ve Óscar Jaenada ile başrollerini paylaştığı yapım, sosyal bir deney olarak tasarlanıyor ve sınıflar arasındaki eşitsizliğe dikkat çekiyor.

Yapımdan yayınlanan ilk fragman, izleyicilerin filmden neler beklemeleri gerektiğine dair bazı fikirler veriyor. Tanıtımda bir delikten düşen yiyecekler, ağızlarından kan gelen insanlar ve ateşe verilmiş bir kişi gibi korkutucu sahneler yer alıyor.

Fragmanda, “Çukurda ne arıyorsun?” diye soruyor bir karakter. Diğeri ise “Zaman,” diye cevap veriyor.

The Platform 2 – Türkçe Altyazılı Fragman | İZLE

(Fragmanı doğrudan YouTube’da izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Platform 2 filminin konusu şu sözlerle özetleniyor:

“Gizemli bir lider Platform’da kendi kurallarını dayatırken yeni bir sakin bu acımasız besleme sistemine karşı verilen mücadeleye katılıyor. Yanlış tabaktan yemek bir ölüm cezasına dönüştüğünde, hayatınızı kurtarmak için ne kadar ileri gitmeye razı olurdunuz?”

Filmin oyuncu kadrosunda Natalia Tena’ya The Snow Girl’den Milena Smit, La Casa de Papel’dan Hovik Keuchkerian ve Luis Miguel: The Series’ten Óscar Jaenada eşlik ediyor.

Natalia Tena - The Platform 2 - Fragman Netflix

The Platform 2 filmi 4 Ekim 2024 tarihinde Netflix’te yayına girecek.

İlginizi çekebilir: The Platform İncelemesi

Natalia Tena’lı The Platform 2 filmi hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: Digital Spy

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir