Newt’in Ağabeyi ‘Theseus Scamander’ın Mektubu, Gelecek Filmler İçin İpuçları Veriyor!

Newt Scamander’ın ağabeyi Theseus Scamander‘ın, Newt’e gönderdiği ve Grindelwald’un kendisinin peşinde olduğunu söylediği mektubu, gelecek filmlerde karşımıza çıkacak muhtemel karakterler için heyecan yarattı!

İlk filmin, serinin kalanı için hepimizde yarattığı heyecan dalgası, dünyanın dört bir tarafından gelen haberler ile çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bu sefer haber, SnitchSeeker editörlerinden. Warner Bros’a konuk olan ekip film ve seri hakkında çok önemli bir detayı yakaladılar.

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filminin setine ait bir eser, Grindelwald’un Amerika’ya gitmeden önce Avrupa’da yarattığı tehdit hakkında detaylar verdi.

Warner Bros’un Hollywood’da Fantastik Canavarlar ve Harry Potter filmleri için yeni oluşturduğu fuar alanına, basın özel gününde katılan Snitchseeker sitesi ekibi, alanın her yerini gezerken, Fantastik Canavarlar filmine ait dekorları, kostümleri ve diğer tüm eşyaları görme şansına sahip oldu. Ancak belki de en önemlisi, Newt’e ağabeyi Theseus Scamander tarafından yazılan bir mektup gözlerine ilişti.

Hatırlayacak olursak, MACUSA binasında gerçekleştirilen Uluslararası Büyücü Konfederasyon toplantısına katılan delegelerden biri Newt Scamander’ın ismini duyduğunda, “Savaş Kahramanı Theseus Scamander’ın kardeşi mi?” demişti. Böylelikle filmde ilk kez Theseus’un adını duymuş oluyorduk.

Yaklaşık bir sene kadar önce aktör Colin Farrell’in katıldığı bir set ziyaretinde belirttiği gibi oynadığı Percival Graves karakteri aynı Theseus gibi İngiliz bir seherbaz. Yukarıda bahsettiğimiz savaş kahramanı durumu ise Theseus’un Birinci Dünya Savaşı sırasında gösterdiği başarılardan kaynaklanıyor.

Aşağıdaki, bir kısmı başka şeyler tarafından kapatılan, mektupta Theseus’un neler yazdığını görebiliyoruz. Mektubun en önemli kısmı ise, Grindelwald’un işlediği tüm suçlardan sonra saklanmak için ortadan kaybolması ve Theseus’un onun peşine düşmek için görevlendirilmesi.

Mektupta okunabildiği kadarı ile şunlar yazıyor;

Selamlar küçük kardeşim,

Sen yokken Grindelwald’un tüm Avrupa’da yarattığı terörün ne kadarından haberin var bilmiyorum ancak bu adamın eylemleri bayağı bir gürültü kopardı.

Karizmatik hergele, sana ne bizim Sihir Bakanlığı’nın ne de Uluslararası Konfederasyon’un Grindelwald’dan pek hoşladığını söylemeliyim.

Çok büyük olayların habercisi olacak birkaç çarkı harekete geçirdikten sonra ortadan kayboldu. Bense onu yakalamak için görevlendirildim. Grindelwald’un yakalanma ihtimali___________, çünkü _________ içinde olmak istiyor ve _________ bu noktaya gelmesi baya bir sıkı çalışma gerektirecek gibi.

_______ her neredeysen iyi şanslar – _______ hangi canavarca görevdeysen!

En içten dileklerimle,
Theseus

Siz ne dersiniz? Gelecek filmlerde bizi neler bekliyor? Theseus Scamander‘ı sonraki filmlerde görebilecek miyiz? Teorilerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir