Niantic’in Harry Potter Oyunu “Wizards Unite”dan İlk Fragman Geldi!

Harry Potter Wizards Unite fragman

Pokemon GO oyunuyla bildiğimiz Niantic firması, ismini bu oyunla dünya çapında duyurmayı başarmış ve büyük bir başarı elde etmişti. Daha önceden dedikodusunu duyduğumuz oyun hakkında çok belirsiz de olsa bir haber yapmıştık. Daha sonra ise bu oyunla ilgili ilk açıklama, Niantic tarafından gelmişti ve bunu da haberimizde bunu sizlerle paylaşmıştık.

Oyunun isminin Harry Potter: Wizards Unite olacağını zaten biliyorduk. Fakat bu fragmanla birlikte en azından oyunun çıkış yılını öğrenmiş olduk!

Rowling’in büyülü dünyasında, Pokemon GO’ya benzer şekilde artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanan oyunda Büyücülük Dünyası’nın tehlikede olduğunu ve yardımımıza ihtiyaç duyduklarını görüyoruz. Ayrıca fragmanda bir Altın Snitch olması, oyunda Quidditch ile ilgili temaların bizi beklediğini anlamına gelebilir.

Niantic’in önceki açıklamasına göre birçok büyü öğrenecek, farklı şehirlerde gezecek ve fantastik canavarlarla karşılaşacağız. Fragmanı da dahil edince, işin içinde Quidditch olma ihtimali yüksek.

Bunun dışında ayrıntılı bir bilgiye ulaşamıyoruz fakat oyunun çıkış yılının 2019 olduğunu görüyoruz. Daha fazla uzatmadan, sizleri fragmanla baş başa bırakalım.

Oyun hakkında düşünceleriniz neler? Warner Bros. Interactive Entertainment ve WB Games‘in Niantic ile işbirliği içinde olduğu bu işten başarıyla ayrılacağını düşünüyor musunuz? Oyunun hangi noktalara dokunmasını istersiniz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Forumdan Cevaplar!