“Ozan Beedle’ın Hikâyeleri” Kitabına Muhteşem Özel Baskılar Geliyor!

Harry Potter serisi çizgilerle yeniden canlanıyor! Ana kitaplar görsellerle zenginleştirilmiş edisyonlarıyla bir kez daha görücüye çıkarken biz de süreci heyecanla takip ediyoruz. Bu sırada serinin yan kitapları da çizgilerle bizlerle olmaktan geri kalmıyor. Serinin sıradaki harikası Ozan Beedle’ın Hikayeleri!

Bloomsbury ve Scholastic iş birliği ile Ozan Beedle’ın Hikâyeleri kitabı 2 Ekim 2018 tarihinde okuyucularla buluşuyor. Bloomsbury’nin İngiltere için çıkaracağı çizimli versiyon Chris Riddell tarafından resmediliyor. Kapak fotoğraflarına aşağıdan bakmanız mümkün:

Ayrıca kitabın içinden tadımlık birkaç görsel için şöyle buyurun:

Scholastic‘in Amerika için çıkaracağı eser henüz resmi olarak tanıtılmadıysa da yayımcı geçtiğimiz gün eseri Hans Christian Andersen‘in resimlendireceğini duyurmuştu. Scholastic kitabın kapağını hemen açıkladı bile!

https://www.instagram.com/p/Bi4ncm3F9jW/?utm_source=ig_embed

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayınları bizlere bu eseri İngiltere mi yoksa Amerika kapağıyla mı buluşturacak bilemiyoruz ancak çok beklemeyeceğimiz kesin. Siz Harry Potter serisinin çizimlerle tekrar can bulması hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizin favoriniz hangisi?

Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!