Pottermore ile Patronusunuzu Keşfedin!

Pottermore, Patronusunuzun ne olduğunu öğrenmenize olanak tanıyan yeni testini yayına soktu. Bu oldukça kişisel büyünün sonucunda ortaya çıkacak hayvanı ya da fantastik yaratığı merak ediyorsanız, mutlaka haberimize göz atın.

Yoksa siz hala Patronusunuzun ne olduğunu keşfetmediniz mi? Pottermore, asanızı, binanızı ve hatta Ilvermorny’deki binanızı seçmenize olanak sağlayan Pottermore, testlerine bir yenisini daha ekledi. Artık Patronus büyüsünü yaptıklarınızda Patronusunuzun hangi hayvan ya da sihirli yaratık şeklini alacağını öğrenmek için gerçek bir asaya ihtiyacınız yok. Çünkü bundan böyle Pottermore kullanıcıları, sitede hazırlanmış bir test üzerinden bu sorunun cevabını alabilecekler.

İlk defa Harry Potter ve Azkaban Tutsağı‘nda adının geçtiğini Profesör Lupin‘den duyduğumuz ve serinin geri kalanında da bolca karşılaştığımız bu sıradışı büyü hakkında daha önce de detaylı bir yazı hazırlamıştık. Serideki karakterlerin kendi Patronuslarını yaratmalarını okuyup izledikten sonra, sıra kendinizinkini keşfetmeye geldi!expecto-patronum

Patronus testi diğer testlere oranla oldukça hızlı ve basit. Bizzat J.K Rowling tarafından hazırlanmış testin her etabında karşınıza gelen üç kelimeden birini çabuk bir şekilde seçmeniz bekleniyor. Ve elbette bu sırada da en mutlu anınızı düşünmeniz…Patronusunuz günlük hayattan tanıdığınız köpek, kuş ya da balık cinslerinden biri de, nadir bulunan fantastik bir canavar da olabilir. Ama unutmayın Patronus testini yalnızca bir kez çözebilirsiniz.

Ayrıca J.K Rowling de testi çözüp sonucunu hayranlarıyla paylaşmayı unutmamış.

Rowling, bir Balıkçıl olan Patronusuyla alakalı olarak da şunları söylemiş:

Yeni Patronusumun benimle kişisel bağlantıları var ve bu hoşuma gitti.”

Pottermore’un bu yeni testine buradan ulaşabilirsiniz. Sonuçlarınızı mutlaka bizimle paylaşın!

⁠⁠⁠Evapsie!
34 Yorum