Pottermore’un Sanat Koleksiyonu İle Tanışmaya Hazır Olun!

Pottermore, Pottermore arşivlerinden seçilmiş Harry Potter hikayelerine atıfta bulunan bir dizi baskı ve posteri piyasaya sürdü. Hepsi de birer tasarım harikası!

Pottermore, Pottermore Sanat Koleksiyonu‘nun küratörlüğünü yapmak için bir takım yetenekli sanatçı ile birlikte çalışıyor. Koleksiyonda hepsi Büyücü Dünyası‘ndan ilham alarak yapılmış çarpıcı baskılar ve posterler mevcut.

Eğer İngiltere’de yaşıyorsanız, 30’dan fazla baskı ve posteri Pottermore Mağazası’ndan satın alabilirsiniz. Mağazada Olly Moss tarafından tasarlanan Harry Potter e-kitap kapakları, Montse Bernal’ın genç çapulculara ait soyut portreleri ve sanatçı Lesley Buckingham’ın sihirli yaratıkların suluboya baskıları da var.

Sanatseverler ve Harry Potter hayranları Hagrid’in bebeği Dursleys’lere teslim ettiği sahneden Harry, Ron ve Hermione’nin Quidditch Dünya Kupasında korkunç, parlak Karanlık İşaret’e bakakaldığı sahneye kadar yedi Harry Potter kitabından önemli olayları anlatan Harry Potter Anları parçaları arasından seçim yapabilecek.

Bu eserlerin bir kısmını Pottermore sitesinde şimdiye dek görmüş olabilirsiniz. Ya da Pottermore’dan yaptığımız çevirilerde illaki karşınıza çıkmıştır.

Ambalajlar ve paketlemeler konusunda bile Harry Potter’dan ilham alınıyor. Uzman hediye verici Bayan Weasley bu harika paketleme fikri karşısında kıskançlık duyabilirdi. Bu inanılmaz parçalardan seçim yapmanın tadını çıkarın ve tekrar kontrol etmeye devam edin. Pottermore, eli kulağında daha birçok sanatsal sürpriz de hazırlıyor.

Bu harika tasarımlardan en çok hangisi hoşunuza gitti?

⁠⁠⁠Evapsie!
3 Yorum