Profesör Moody Bir Stephen King Dizisinde Oynayacak

Stephen King‘in aynı adlı kitabından uyarlanacak Mr Mercedes dizisinde çok tanıdık bir isim var!

Önümüzdeki yıl içinde 10 bölüm olarak izleyicilerin karşısında olması beklenen Mr Mercedes’te, Harry Potter filmlerden Alastor Moody karakterini canlandırması ile tanıdığımız ve sevdiğimiz oyuncu Brendan Gleeson da var! Üstelik kendisi Dedektif Bill Hodges karakteri ile başrolde olacak! Katil Brady Hartsfield karakterini ise Harry Treadaway canlandırıyor.

Dizi, emekli bir polis ile onun çözemediği cinayetlerin faili bir katil etrafında dönüyor. Katil Hartsfield sürekli yolladığı mektuplar ve mailler ile Dedektif Hodges‘un kabusu oluyor. Dedektif ise elinden geleni ardına koymayıp katil bir kez daha cinayet işlemeden onu yakalamaya ant içiyor.

“Harika bir oyuncu kadrosu bir araya geliyor,” diyor dizinin yazarı David E. Kelley. Brendan Gleeson‘ın başı çektiği büyük oyuncu kadrosuyla çalışabiliyor olmak büyük bir ayrıcalık.”

Bay Mercedes devasa bir kadroya sahip ve endüstrinin saygın isimlerinden David E. Kelley ile Jack Bender‘ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği büyüleyici yeni bir seri.” diyor Christopher Long. “İzleyicilerin yeni televizyon yapımlarında aradıkları şey tam olarak da bu ki bizim de bunu tutturduğumuza inanıyoruz.”

Alastor Moody karakterini sinemada başarıyla canlandıran Brendan Gleeson‘ı televizyonda görmeyi de heyecanla bekliyoruz!

2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir