“Harry Potter”ın ‘Ölüm Yiyen’i Marvel Sinematik Evreni’ne Galactus Rolüyle Katılıyor

Ralph Ineson Marvel Evrenine Galactus Rolüyle Katılıyor

Harry Potter serisinde Ölüm Yiyen Amycus Carrow karakterine hayat veren Ralph Ineson, Marvel Sinematik Evreni’nin The Fantastic Four filminde Galactus karakterini canlandırmaya hazırlanıyor.

Ralph Ineson, The Fantastic Four (Fantastik Dörtlü) filminde Marvel Sinematik Evreni’nin en güçlü kötülerinden Galactus karakterine hayat verecek. Potterhead’lerin Lord Voldemort’un sadık takipçilerinden Ölüm Yiyen Amycus Carrow olarak tanıdığı oyuncu, aynı zamanda Game of Thrones dizisinde de rol almıştı.

Galactus, evrenin yıkıcısı olarak bilinen devasa bir kozmik varlık. 2007 yapımı Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer filminde bilgisayar grafiği ile canlandırılmış ancak izleyicilerden çokça tepki çekmişti. Yeni Fantastik Dörtlü filminde ise Ineson’ın fiziksel performansıyla karşımıza çıkacak.

Ralph Ineson Marvel Sinematik Evreni’ndeki Galactus Rolü ile Kariyerinin En Önemli Rolünü Üstleniyor

İngiliz oyuncu Ralph Ineson, Harry Potter serisinin son üç filminde Ölüm Yiyen Amycus Carrow karakterini canlandırmıştı. Kariyerinin önemli dönüm noktalarından biri de The Office’in orijinal İngiliz versiyonundaki Chris Finch rolüydü. Daha sonra Game of Thrones, Chernobyl ve Willow gibi başarılı yapımlarda da boy gösterdi. Son olarak The Green Knight, Dolittle ve The Northman filmlerinde rol aldı.

Ralph Ineson Marvel Evrenine Galactus Rolüyle Katılıyor

Şimdi ise Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olacak. Ineson, Galactus’u canlandırarak büyük bir sorumluluğu ve belki de kariyerinin en önemli rolünü üstlenmeye hazırlanıyor. Güçlü bir fiziksel görünüme sahip olması beklenen karakterin, serinin en büyük tehdidi olması öngörülüyor.

Fantastik Dörtlü Kadrosu Şekilleniyor

Galactus’un yanı sıra filmin ana kadrosunda da sürpriz isimler bulunuyor. John Malkovich ve Paul Walter Hauser’in hangi rolleri canlandıracağı henüz belli değil. Daha önce Julia Garner’ın Gümüş Sörfçü’nün kadın versiyonu olan Shalla-Bal’ı oynayacağı açıklanmıştı.

Başrollerde ise Pedro Pascal (Reed Richards/Mr. Fantastic), Vanessa Kirby (Sue Storm/Görünmez Kadın), Joseph Quinn (Johnny Storm/Alev Adam) ve Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm/Taş Adam) yer alacak.

Matt Shakman’ın yönetmenliğindeki filmin senaryosu Eric Pearson, Josh Friedman, Jeff Kaplan, Ian Springer ve Peter Cameron’un kaleminden çıktı. Kevin Feige’nin yapımcılığını üstlendiği yapımın çekimleri önümüzdeki aylarda başlayacak.

Galactus

Fantastik Dörtlü’nün 25 Temmuz 2025’te vizyona girmesi planlanıyor. Serinin yeni halkası, Marvel hayranlarını çok önemli bir sınavla karşı karşıya bırakacak gibi görünüyor. Siz ne dersiniz?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ölüm Yiyenler Kimdir? Lord Voldemort’un Sadık Ordusu

Marvel Sinematik Evreni filmlerini izliyor musunuz? Favorilerinizi ve Ralph Ineson’ın oyunculuğu hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: CBR

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir