Rowling, Takma Adla Yazdığı Cormoran Strike Serisinin Diziye Uyarlanacağını Onayladı!

career-of-evil-rowling

J.K. Rowling, Robert Galbraith takma adıyla yazdığı polisiye serisi Cormoran Strike‘ın dizi uyarlamasının yolda olduğunu doğruladı! Ayrıca serinin yeni kitabı da 2017 yılında bizlerle olacak!

Geçen hafta Leaky’de yayınlanan bir habere göre J.K. Rowling dördüncü Cormoran Strike romanı üzerinde çalıştığını teyit etti. Fakat Rowling’in diğer tüm projelerinin yanında Strike’ın bu sene biraz geri planda kaldığı ve 4. kitabın bu yüzden aksadığı da bir gerçek.

Geçen salı J.K. Rowling Strike’ın 2017’de tekrar aramıza döneceğini işaret etti. Biz Harry Potter hayranları bu gecikme için yalnızca bu sene piyasaya çıkan diğer Harry Potter işlerini suçlayabiliriz – yani Lanetli Çocuk ve Fantastik Canavarlar’ı.

J.K. Rowling o gün sonradan silinmiş olan bir Tweet atmıştı: “Lanetli Çocuk ve Fantastik Canavarlar senaryolarından dolayı bu sene roman çıkmayacak!”

Sorulduğunda ise onların yolda olduklarına dair söz verdi. O hâlde Robin ve Strike’ı 2017’de göreceğiz dersek yanılmış olmayız!

– Onlar (Cormoran ve Robin) yoldalar, söz veriyorum.

Peki Ya Cormoran Strike Mini Dizisinden Ne Haber?

Unutulmuşa benzeyen Cormoran Strike Gizemleri mini dizisi haberine gelirsek… J.K. Rowling Tweet’lerinde bundan da bahsetti! Leaky‘de birkaç gün önce çıkan bir haber Tom Burke’ün Strike rolüne getirildiği söylentilerine dikkat çekti. J.K. Rowling bunu teyit etmedi ancak oyuncular hakkında bilginin yakında geleceğini dile getirdi.

-Dizisi olacak. Güzel bir şey olacağını düşünüyorum.

-Oyuncular hakkında bir şeyler belli mi?

JKR: Çok yakında olacak!

Pegasus Yayınları tarafından dilimize kazandırılan polisiye serisi Cormoran Strike‘ın şu ana kadar Türkçeye iki kitabı çevrildi:

1. Kitap – Guguk Kuşu
2. Kitap – İpek Böceği

Yurt dışında geçtiğimiz yıl yayınlanan serinin üçüncü kitabı Career of Evil‘den ise henüz haber yok.

Biz 3. kitabı Türkçe için beklerken, serinin dizi uyarlaması için de heyecanlanmaya başlayabiliriz artık! Üstelik başrol için Tom Burke söylentisinin de oldukça heyecan verici olduğunu kabul etmemiz lazım!

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir