“Harry Potter”ın Draco Malfoy’u Tom Felton, “They Will Kill You” Filminin Kadrosuna Katıldı

Tom Felton, "They Will Kill You" Filminde Oynayacak

Tom Felton, They Will Kill You isimli yeni gerilim filminin başrolünde yer alacak. Harry Potter’ın Draco Malfoy’u, başrolü Patricia Arquette ile paylaşmaya hazırlanıyor.

Tom Felton, They Will Kill You filminde Patricia Arquette ile başrolde yer almaya hazırlanıyor. Harry Potter hayranlarının yakından tanıdığı Draco Malfoy karakteriyle hafızalara kazınan Felton, kariyerinde yeni bir adım atıyor. Skydance ve It filminin yapımcıları Andy ve Barbara Muschietti’nin kurduğu korku etiketi Nocturna Pictures tarafından hazırlanan film, gerilim ve korku türünde olacak.

Filmin konusu, New York City’deki gizemli bir gökdelende hizmetçi olarak işe başlayan bir kadının (Zazie Beetz) hikâyesini anlatıyor. Ancak karakterimiz, yıllar boyunca çok sayıda kaybın yaşandığı ve muhtemelen şeytani bir tarikatın etkisi altında olan bir topluluğa adım attığının farkında değil. Ready or Not ve The Raid filmlerinin tonlarını birleştiren yapım, kara mizah öğeleriyle de dikkat çekiyor.

Tom Felton’ın tarikat üyelerinden birini canlandıracağı filmde, Oscar ödüllü oyuncu Patricia Arquette de apartman yöneticisi rolüyle karşımıza çıkacak. Arquette’in son dönemde Severance gibi prestijli dizilerdeki performansıyla adından söz ettirdiğini hatırlatalım.

Patricia Arquette ve Tom Felton They Will Kill You

Tom Felton, “They Will Kill You” Filmi ile Bilimkurgu Sonrası Gerilim Türüne de Giriş Yapıyor

Filmin yönetmen koltuğunda, 2019 yapımı Why Don’t You Just Die! filmiyle tanınan Kirill Sokolov oturuyor. Sokolov aynı zamanda Alex Litvak ile birlikte filmin senaryosuna da imza atıyor. Yapımın, Sokolov’un imzası haline gelen kara mizah öğeleriyle bezeneceği belirtiliyor.

Harry Potter hayranları için Tom Felton’ın bu yeni rolü oldukça heyecan verici. Draco Malfoy’u canlandırdığı günlerden bu yana çeşitli projelerde yer alan aktör, Origin, The Flash ve Rise of the Planet of the Apes gibi yapımlarda da rol almıştı. Son olarak Altered adlı bilimkurgu filminde rol alacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise karanlık ve gizemli bir tarikat üyesi olarak karşımıza çıkacak olması, oyunculuk yelpazesini genişlettiğinin bir göstergesi.

"Harry Potter"ın Draco Malfoy'u Tom Felton, "They Will Kill You" Filminin Kadrosuna Katıldı

Filmin çekimlerinin eylül ayı ortasında başlaması planlanıyor. Henüz net bir vizyon tarihi açıklanmasa da, yapımın 2025 yılı içerisinde sinemaseverlerle buluşması bekleniyor.

Tom Felton’ı gerilim türünde bir filmde izlemek sizce de heyecan verici olmaz mı?  Oyuncunun şeytani bir tarikat üyesi olarak nasıl bir performans sergileyeceğini görmek için sabırsızlanıyoruz! Sizler de duygularınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takibe almayı unutmayın!

Kaynak: Radio Times

Etiketler:

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir