Harry Potter Yıldızı Tom Felton, Yeni Bilimkurgu Filmi “Altered”ın Başrolünde Yer Alacak

Draco Malfoy, Bilimkurgu Filmi Altered'ın Başrolünde Yer Alacak

Harry Potter filmlerinde Draco Malfoy karakterine hayat veren Tom Felton, yeni aksiyon bilimkurgu filmi Altered’in başrolünde yer alacak.

Harry Potter serisinin ünlü ismi Tom Felton, yeni bilimkurgu-aksiyon filmi Altered’ın başrolünde yer alacak. Aktör, J.K. Rowling’in sevilen romanlarından uyarlanan filmlerde Harry James Potter’ın rakibi Draco Malfoy karakterine hayat vermişti.

15 milyon dolarlık bütçeye sahip Altered, alternatif bir şimdiki zamanda geçecek. İnsanların çoğunluğunun genetik değişimlere uğradığı bu dünyada, Leon (Felton) ve Chloe (Liza Bugulova) adlı iki cesur dışlanmış, genetik eşitsizlik ve yozlaşmış siyasetçilerin boyunduruğu altındaki toplum için adalet mücadelesi verecek.

Filmin yönetmenliğini, Demir Gökyüzü (Iron Sky) serisiyle tanınan Fin film yönetmeni Timo Vuorensola üstlenecek. Geçmişte yaptığı bilimkurgu türündeki yapımlarla adından söz ettiren Vuorensola son olarak Jeepers Creepers: Reborn ve Jonathan Rhys Meyers ile Alec Baldwin’ın başrollerini paylaştığı 97 Dakika filmlerini yönetti.

Vuorensola, yeni filmle ilgili olarak şunları söyledi:

“Eğlenceli ama aynı zamanda düşündürücü temalar barındıran bir yapım ortaya çıkarmak istedim. Bilimkurgu, toplumumuzu kutunun dışından gözlemleyip sorunlarımızı farklı bir bakış açısıyla ele almamızı sağlıyor.”

Harry Potter Yıldızı Tom Felton, Yeni Bilimkurgu Filmi "Altered"ın Başrolünde Yer Alacak

Yeni Bilimkurgu Filmi “Altered”, Tom Felton’ın Büyük Çıkışı Olabilir

Filmin yapımcıları arasında Art Galaxy, Well Go USA Entertainment, Splendid Entertainment ve Studio Atlantic bulunuyor. Studio Atlantic’ten Yapımcı Paul Thompstone, Art Galaxy ile birlikte Altered’ı Cannes Film Festivali’nde tanıtacak. Filmin 2025’in ilk yarısında vizyona girmesi planlanıyor.

Art Galaxy ve Studio Atlantic, bu bütçe seviyesinde yılda bir ila iki yapım çekecek şekilde bir dizi projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sonbaharda çekimleri başlayacak bir sonraki filmleri için detaylar ise henüz gizli tutuluyor.

Son olarak Burial ve Some Other Woman‘da rolan alan ve Sihrin Ötesinde kitabıyla adından söz ettiren Tom Felton’ın kariyeri açısından önemli bir adım olan Altered, başrol oyuncusuna yeni bir başarı kapısı aralayabilir. Harry Potter’ı tamamladıktan sonra pek çok projede yer alan ancak büyük bir başrol fırsatı yakalayamayan Felton, bilimkurguya olan ilgisiyle de bilinen bir isim. Alternatif bir dünyada geçecek bu yapımda göstereceği performans, gelecekteki kariyeri için önemli bir dönüm noktası olabilir. Siz ne dersiniz?

Harry Potter Yıldızı Tom Felton, Yeni Bilimkurgu Filmi "Altered"ın Başrolünde Yer Alacak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Tom Felton, “Harry Potter” Dizisinde Yer Alacak Genç Oyunculara Tavsiyelerde Bulundu

Tom Felton’ın yeni bilimkurgu filminde nasıl bir performans sergileyeceğini düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takibe almayı unutmayın!

Kaynak: Variety

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir