“Percy Jackson” Oyuncusundan Tartışma Yaratacak Sözler: Harry mi, Percy mi… Kim Daha Güçlü?

Walker Scobell Konuştu: Percy Jackson mı, Harry Potter mı?

Walker Scobell, Percy Jackson ve Harry Potter arasındaki olası bir karşılaşmaya ilişkin son açıklamalarıyla tartışma yarattı.

Disney+ dizisinde Percy Jackson karakterini canlandıran Walker Scobell, Happy, Sad, Confused podcast’ine konuk oldu ve tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Scobell, Percy Jackson ile efsanevi büyücü Harry Potter’ın karşı karşıya gelmesine tanık olma arzusunu dile getirerek varsayımsal senaryoyu ele aldı. Böyle bir karşılaşmanın sonucuna ilişkin hayranlar arasında süregelen tartışmaya dikkat çeken Scobell, Percy’yi tartışmasız galip ilan etti ve kendinden emin bir şekilde düellonun bir dövüş olarak bile nitelendirilemeyeceğini ileri sürdü.

Aktörün bu iddiası dizide Grover Underwood’u canlandıran rol arkadaşı Aryan Simhadri tarafından da desteklendi. Ancak heyecanın arttığı bir sırada Rick Riordan’ın eşi olan ortak yapımcı Becky Riordan ihtiyatlı bir şekilde araya girerek Scobell’a bu tartışmaya girmesinden kaçınmasını tavsiye etti. Olaya yanıt veren Rick Riordan ise Scobell’ı katkısından dolayı takdir etti ancak tartışmaya daha fazla girmemeyi tercih etti.

Walker Scobell Konuştu: Percy Jackson mı, Harry Potter mı?

Percy Jackson mı Yoksa Harry Potter mı Daha Güçlü Tartışmaları Daha da Kızışacağa Benziyor

Percy Jackson ve Harry Potter hayranları arasındaki rekabet, baş karakterler arasındaki teorik düellonun ötesinde Hogwarts’a karşı Melez Kampı gibi daha geniş karşılaştırmalara da uzanıyor. Percy Jackson ve Olimposlular dizisi henüz yayınlanmadı ama şimdiden umut verici eleştiriler alıyor. Haliyle serinin potansiyel uzun ömürlülüğü ele alındığında ve Harry Potter dizisinin yakında HBO tarafından yeniden başlatılmasıyla uzun süreli bir tartışma olasılığı da kendini iyiden iyiye gösteriyor.

Rick Riordan ve Jonathan E. Steinberg tarafından Disney+ için yaratılan seride başrolde Walker Scobell, Grover Underwood rolünde Aryan Simhadri ve Annabeth Chase rolünde Leah Sava Jeffries yer alıyor. Lin-Manuel Miranda, Adam Copeland ve geçen mart ayında hayatını kaybeden Lance Reddick gibi bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi, Percy Jackson’ın bir hırsızlıkla suçlandıktan sonra Olimpos’ta düzeni yeniden sağlama arayışını takip eden bir yolculuk vaat ediyor.

"Percy Jackson" Oyuncusundan Tartışma Yaratacak "Harry Potter" Çıkışı: Kim Daha Güçlü?

Dizinin ilk sezonu 20 Aralık 2023‘te Disney+ kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak.

Sizce Harry Potter ve Percy Jackson arasındaki bir düelloda kazanan taraf kim olur? Konu hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: CBR

Etiketler:
6 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir