Yeni Fantastik Canavarlar Filminde Oynama Fırsatı! 5 Genç Oyuncu Aranıyor!

Warner Bros. ve film yapımcıları Fantastik Canavarlar’ın devam filminin oyuncu kadrosuna katılacak beş genç oyuncu için açık seçme yapacaklarını duyurdular!

Yapımcılar, 13-16 yaş aralığında Newt Scamender, Leta Lestrange ve Sebastian adlı başka bir karakter ile 16-18 yaşları arasında, Gellert Grindelwald ve Albus Dumbledore’un gençliklerini canlandıracak oyuncular arıyorlar.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları’ndan öğrendiğimiz üzere Albus ve Gellert birbirlerinin baş düşmanı olmadan önce aslında dostlardı. Gençlik zamanlarının canlandırılması, aynı Newt ve Leta’da da olduğu gibi, Harry Potter hayranlarının büyük ilgisini çekip bir sonraki filmin hikayesiyle ilgili daha fazla ipucu verecek gibi duruyor. Newt Scamander’ın ilişkileri ve geçmişi oldukça gizemliydi, bu nedenle onun geçmişine atacağımız anlık bakışlar karakter için oldukça büyük olacak.

Leta Lestrange, ilk Fantastik Canavarlar filminde Newt’in “yakın bir arkadaşı” olarak bize tanıtılmıştı, fotoğrafı ise Newt’in atölyesindeydi. Genç Leta’nın canlandırılacak olması devam filminde karaktere daha fazla yer verileceği konusunda bize ipucu veriyor olabilir.

Açık oyuncu seçmeleri Büyücülük Dünyası’nda gelenek gibi bir şey. Faith Wood – Blagrove, Fantastik Canavarlar’daki Modesty rolü için binlerle kadın oyuncuyu geçmiş, Evanna Lynch ise  2006 yılında Luna Lovegood karakteri için on beş bin genç kadın aday arasından seçilmişti.

Fantastik Canavarlar’ın açık oyuncu seçmelerine başvurmak istiyorsanız casting.prod@wb.uc-ns.com’a son iki ay içerisinde çekilmiş renkli bir fotoğrafınız, telefon numaranız, ev adresiniz ve doğum tarihinizle mail gönderebilirsiniz. Yalnız 18 yaşından küçüklerin başvurusunu ailesinin yapması gerekiyor.

Geçmiş oyunculuk deneyimi şart değil ancak başvuru yapanların İngiltere’de çalışabilir olması (yani İngiltere veya İrlanda vatandaşı olması ya da AB pasaportuna sahip olması) gerekiyor. Ayrıca Ağustos-Kasım 2017 arasında film çekimleri için de müsait olmalı. Başvurular 20 Haziran 2017’de son bulacak.

Genç oyuncularla ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizce filmde ne kadar yer alacaklar? Peki ya seçmelere katılmayı düşünür müsünüz? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!
8 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir