Yeni Harry Potter Oyunu Hogwarts Legacy’den İlk Fragman!

Yeni Harry Potter Oyunu Hogwarts Legacy

Sonunda beklenen oldu ve yeni Harry Potter oyunu görücüye çıktı! Hogwarts Legacy fragmanı PlayStation 5 etkinliğinde paylaşıldı!

Yıllardır hakkında yapılan söylentiler nihayet kesinlik kazandı ve beklenen dev bütçeli Harry Potter oyunu için ilk fragman paylaşıldı. Açık dünya olarak tasarlanan ve RPG tarzında olan oyun Hogwarts Legacy adıyla gelecek. 2021’de tüm platformlara çıkacak olan Harry Potter oyunu, yıllardır hayalini kurduğumuz Büyücülük Dünyası’nı nihayet getirecek gibi gözüküyor.

Öncelikle gelin, daha fazla beklemeden yayınlanan oyun fragmanına hemen aşağıdan göz atalım:

Hogwarts Legacy Fragmanı | İZLE

Öncelikle, sizce de harika gözükmüyor mu? Sadece Hogwarts içinde değil, çevresini de kapsayacak olan oyunda kaderini belirleyen seçilmiş kişi karakterimiz olacak. Gerek mekan tasarımı, gerek büyülerin kullanımı, gerekse anlatılan arka plan gerçekten görülmeye değer bir iş olduğunu ortaya koyuyor.

Fragmanda iksirler, bitki bilim dersi, şatoya yakın olan Hogsmade kasabasına kısa bir bakış, troll ve ejderhalarla olan mücadele bizlere ne gibi bir oyunun geldiğini az çok göstermekte. Portkey Games’in desteğiyle Avalanche Studios tarafından geliştirilen oyun, ne yazık ki günümüz dünyasında geçmiyor. Seriden tam bir asır öncesini, 1800’lü yılları konu ediniyor. Oyun için neden böyle bir senaryo ele alındığı şu an için açıklanmasa da, muhtemelen ilerleyen yıllarda oyunun gidişatına göre devamı da gelebilir. Bu da yeni bir Harry Potter oyun serisi olacağı anlamına gelir.

hogwarts legacy

Sıkı Potterhead’lerin hatırlayacağı üzere Warner Bros. daha önce EA Games ile her yeni film çıktığında, o filmin senaryosuna uygun bir Harry Potter oyunu da ortaya çıkartmıştı. Dönemi içinde sevilen oyunlar geniş kitleler arasında büyük ses getirmemiş olsa da; ne yazık ki devamlılık sağlayacak bir sistematiğe erişemediler. Yeni mobil oyunları ve birkaç küçük denemeyi saymazsak, serinin bitişinden bu yana geçen 13 yıl boyunca dev bütçeli ilk oyun ile karşı karşıyayız!

Oyunla ilgili ilk fragman yayınlandıktan sonra resmi sitesi de https://hogwartslegacy.warnerbrosgames.com/ adresinde yayına girdi. Gelişmeler geldikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğiz!

Yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce de beklememize değecek mi? Yorumlarda fikirlerinizi paylaşabilirsiniz!

* * *

* Hogwarts Alışveriş Listelerini Ne Kadar İyi Hatırlıyorsunuz? | TEST

Kaynak: Kayıp Rıhtım

⁠⁠⁠Evapsie!
8 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir