Zoe Kravitz, Sır Gibi Saklanan Newt ve Leta Lestrange İlişkisi Hakkında Konuştu

Zoe Kravitz

Leta Lestrange‘e hayat verecek aktör olan Zoe Kravitz, Newt ve Leta ilişkisi hakkında bildiklerine dair Collider‘ın sorularını cevapladı. Önümüzdeki filmin çekimlerinin başlayacağı tarihi de çıtlatan Kravitz, önemli noktalara değindi.

Fantastik Canavarlar filmini izlerken aklımızda yer eden ve film sonunda aydınlanmadan kalan en büyük gizemlerden biri de Leta Lestrange ve Newt Scamender arasındaki karmaşık ilişkiydi. Newt’in çantasının içinde Leta’nın bir fotoğrafını taşıması ve Queenie’nin Newt’in anılarında Leta’yla ilgili ipuçları yakalaması ikili arasında bir bağ ortaya koydu ve doğal olarak da hayranların kafasındaki soru işaretlerini iki katına çıkardı.

Peki Newt gibi -tehlikeli yaratıklara tutku duysa ve hatta bu yüzden Hogwarts‘tan bile atılması söz konusu olsa da- efendi bir büyücünün, saf kan takıntısını nesilden nesle aktarmış ve karanlık sularda yüzmeyi seven Lestrange ailesinin bir ferdiyle nasıl bir ilişkisi olabilirdi ki? İşte bu soruya en isabetli cevapları verebilecek kişi olan, Leta’ya can verecek aktris Zoe Kravitz, rol alacağı yeni HBO dizisi Big Little Lies hakkındaki bir röportaj kapsamında Collider muhabirleriyle bir araya geldi. Elbette röportaj sırasında Fantastik Canavarlar Serisi‘nin gelecek filmlerindeki rolüyle ilgili kendisine yöneltilen sorulardan da kaçamadı.

Kravitz, Lestrange aile sırlarını ortaya pek dökmese de gelecek filmin çekileceği tarih hakkında önemli bilgiler verdi.

“Sanırım film çekimleri haziran ya da temmuzda başlayacak. Oldukça heyecanlıyım. Seçmelerim için sette olduğum süreçte Eddie Redmayne ve David Yates ile çalışabilmek olağanüstüydü. Senaryo oldukça gizli tutuluyor yani ekibe katılma sürecimde bile senaryoyu okumadım. Yalnızca projeye kimlerin dahil olduğunu, J.K Rowling’i ve Harry Potter filmlerini baz alarak ortaya harika bir sonuç çıkacağını söyleyebilirim, özellikle de J.K’in kendini bu işe ne kadar adadığını göz önüne alırsak.”

Newt ve Leta arasındaki ilişki kendisine sorulduğunda ise, Kravitz senaryo hakkında hiçbir şey bilmediğinin altını çizerek bu önemli konunun kendisi için de bir gizem olduğunu söyledi.

“Hiçbir şey bilmiyorum! Seçmelerdeyken bir fikir edindim fakat hiçbir şey bilmiyorum. Eddie ile uyumumuzu ölçen okumalar yaparken bile, Eddie okuduğumuz bölümde neler olduğuna ilişkin parçaları oturtabilmem için bana yardım etmeye çalışıyordu. O da pek bir şey anlıyora benzemiyordu bu yüzden ‘Okuduğumuz şu ve şu satırlarla çektiğimiz şu sahnelere dayanarak sanırım burada olan şey bu.’ diyordu. Tahmin etmek zorundaydık. Onu parçaları birleştirmeye çalışırken izlemek eğlenceliydi. Sanırım önümüzde birkaç film var. Leta ve Newt arasındaki ilişki oldukça karmaşık, bu yüzden bu ilişkinin dallanıp budaklanması için önümüzde epeyce bir zaman var.”

Aktörlerin bile haberinin olmadığı, sır gibi saklanan senaryoda Newt ve Leta ilişkisine ışık tutacak pek çok önemli detay olduğuna eminiz. Senaryo hakkındaki bilgilerin dışarı sızmaması için alınan önlemler hayranların Newt ve Leta ilişkisi gibi pek çok karanlıkta kalmış konuda sorular sormasına ve çılgın teoriler üretmesine neden oluyor. Bizler de daha önce Leta’nın kimliği ve Newt’le olan geçmişi hakkındaki teorilerimizi sizlere aktarmıştık.

Bizzat Leta’yı canlandıracak aktör olan Zoe Kravitz‘in bile açıklığa kavuşturamadığı bu “karmaşık ilişki” hakkındaki en yeni gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız takipte kalın, çünkü buralar çok karışacağa benziyor!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir