“Harry Potter” Dünyasında Yeni Lezzet: Beyaz Çikolatalı Kurbağalar Satışa Çıktı

Beyaz Çikolatalı Kurbağalar - Harry Potter

Beyaz Çikolatalı Kurbağalar, Harry Potter’ın Büyücülük Dünyası’dan Muggle evrenine yeni hediyesi olarak satışa açılıyor.

J.K. Rowling’in kaleminden çıkan Harry Potter kitap serisi, yarattığı fantastik dünyadaki sınırsız maceranın yanı sıra lezzetli yiyecekleriyle de tanınıyor. Bu yiyecekler arasında Kaymak Birası, Ateş Viskisi, Bertie Botts’un Her Lezzetten Fasulyeleri, Kazan Pastası, Patlayan Şekerler ve elbette Çikolatalı Kurbağalar yer alıyor.

Geçen haftalarda, Büyücülük Dünyası’nda Kaymak Birası sezonunun açıldığını duyurmuştuk. Şimdi ise yeni nesil bir çikolatalı kurbağalar duyurusuyla karşınızdayız!

Yeni Beyaz Çikolatalı Kurbağalar - Harry Potter

Beyaz Çikolatalı Kurbağalar ile Harry Potter’ın Lezzet Mutfağı Genişliyor

Yeni lezzet, iki yıl önce tanıtılan Bitter Çikolatalı Kurbağalar’dan sonraki ilk yeni tat olarak kayıtlara geçiyor. Bu özel tatlı kendine özgü ambalajıyla piyasaya adım atıyor.

Yeni tasarımda ikonik beşgen kutu aynı kalırken yeni beyaz çikolata lezzeti içerenler klasik sarı ve bronz renkler yerine gümüş tasarımlar ve yazılar taşıyor. Tabii ki, her biri bir koleksiyon büyücü kartıyla birlikte geliyor.

Bu büyüleyici yeni lezzetleri Orlando’daki Universal Islands of Adventure’daki Hogsmeade’de bulunan Balyumruk Şekerleme Dükkânı’nda satışa çıkarıldı. Ayrıca Universal Studios’ta yer alan Diagon Yolu’ndaki Sugarplum’ın Tatlı Dükkânı’nda ve Universal CityWalk Orlando’daki Universal Studios Mağazası’nda da bulunuyor.

Çikolatalı Kurbağalar Nedir

Her beyaz çikolatalı kurbağa için belirlenen fiyat ise 14 dolar olarak açıklandı. Üstelik üç çeşit seçerseniz 35 dolarlık bir kampanyadan da yararlanabiliyorsunuz.

Çikolatalı Kurbağalar Nedir?

Çikolatalı Kurbağalar, J.K. Rowling’in Harry Potter serisinde yer alan büyülü bir şekerleme türü olarak tanınıyor. Bu şekerlemeler, hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından sevilen ve özellikle Hogwarts öğrencileri arasında oldukça popüler olan bir atıştırmalık türü.

Her Çikolatalı Kurbağa paketi, ünlü bir cadı veya büyücünün resmini ve kısa biyografisini içeren bir koleksiyon kartı ile birlikte geliyor. Bu kartlar, Çikolatalı Kurbağalar’ın en belirgin özelliklerinden birisi ve Hogwarts öğrencileri arasında büyük bir heyecanla biriktiriliyor. Kartlarda Godric Gryffindor, Helga Hufflepuff, Rowena Ravenclaw ve Salazar Slytherin gibi kurucu büyücüler ve Harry Potter dünyasının diğer önemli figürler yer alıyor.

Beyaz Çikolatalı Kurbağalar - Harry Potter Yeni Tat

Harry Potter dünyasının bu yeni lezzeti hakkında sizin görüşleriniz neler? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: Muggle Net

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir