“Harry Potter” Dünyasında Kaymak Birası Sezonu Açıldı

Kaymak Birası Sezonu

Universal Studios Hollywood’da kaymak birası sezonu açıldı. Büyücülük Dünyası’nın klasik lezzeti hayranları bekliyor.

Harry Potter dünyası kendine has lezzetleriyle yalnızca sayfalar ve beyaz perdeyle sınırlı kalmıyor. Kurbağa Çikolatası’ndan Bertie Botts’un Her Lezzetten Fasulyeleri’ne Wizarding World birçok iştah açıcı lezzete ev sahipliği yapıyor.

Hayatımıza Harry Potter ve Azkaban Tutsağı kitabıyla giren kaymak birası da o zamandan beri sayısız tarife ilham kaynağı olmuş durumda. Kendine özgü karemelası ve kurabiye tadıyla iştah açıcı bir lezzet olan kaymak birası için resmi sezon açıldı. Universal Studios Hollywood, sosyal medya üzerinden paylaştığı duyuru gönderisiyle Potterhead’leri Los Angeles’taki The Wizarding World of Harry Potter tema parkına davet etti.

Kaymak Birası Sezonu - Hermione Grange

Harry Potter Tema Parklarında Kaymak Birası Sezonu Başladı

Universal Studios Hollywood, 15 Mart’tan 30 Nisan’a kadar sürecek olan kaymak birası sezonunun başladığını duyurdu. Sezon; yalnızca iştah açıcı bir menüye değil aynı zamanda tema parkındaki birçok etkinliğe de yer veriyor.

Universal Studios Hollywood’un ziyaretçileri dilerlerse açılışı Florean Fortescue’nun Dondurma Tezgahı’nın yakındaki Balyumruk’a adım atarak yapabilecekler. Burada muz, çikolata, Granny Smith elması, nane, portakal, fıstık, elma şekerlemesi, şekerleme fındık, vanilya ve tabii ki kaymak birası dahil olmak üzere on adet yumuşak servis çeşidi sunulacak.

Özel ikramlar hem Universal Studios Hollywood hem de Universal Orlando Resort’taki tema parklarında sunulacak. Ayrıca soğuk, dondurulmuş, sıcak ve süt ürünü olmayan içeceklerin yanı sıra şekerleme ve krema gibi alışılagelmiş seçenekler parklarda satılmaya devam edecek. Ancak konuklar dilerlerse soğuk ve dondurulmuş versiyonlarını satın alabilecek.

Kaymak Birası Sezonu 2024

Sezonun geçerli olacağı bir diğer park ise Warner Bros. Studio Tour London olacak. Öte yandan ABD’nin bazı bölgelerinde bir kaymak birası kamyonu seyir hâlinde olacak ve tema parklarına gidemeyen hayranları mutlu etmeyi hedefleyecek.

Sezon boyunca kaymak birası temalı özel hediyeler de Potterhead’leri bekleyecek. Türkiye’de ise şimdilik konuyla ilgili bir etkinlik planı bulunmuyor.

İlginizi çekebilir: Beraber Kaymak Birası İçmek İstediğimiz Seherbazlar

Kaymak birası hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: MuggleNet

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir