Dan Fogler, Fantastik Canavarlar 3’ün Gecikme Nedeni Hakkında Konuştu

Bildiğiniz üzere Fantastik Canavarlar 3 filminin yapımı ertelenmişti. Bunun üstüne çok fazla dedikodu çıkmış olsa da ertelemenin sebebi güzel bir nedene bağlanıyor. Dan Fogler‘ın açıklamalarına hep birlikte göz atalım!

Yeni serinin sevilen karakterlerinden Jacob Kowalski’yi canlandıran Dan Fogler kendisiyle yapılan bir röportajda konuyla ilgili sorulan soruyu cevapladı.

Kısa süre önce Fantastik Canavarlar 3’ün ertelendiği haberi geldi. Çekimlere ne zaman başlayacağınız ve film hakkında bizlere bir şeyler söyleyebilir misin?

Evet, sonbaharda başlıyoruz. Film devasa olacak.

Bize söylenen neden üçüncü filmin ilk ikisinin toplamından daha büyük olduğuydu. Hazırlanmak için daha fazla vakte ihtiyaçları var ve acele etmek istemiyorlar. Bu yüzden de ileri bir tarihe ertelediler.

Brezilya’ya gideceğimizi söyleyebilirim. Çok da şey bilmiyorum…[Gülüyor]. Senaryo elime çekim tarihi yaklaştığında geçecek.

Jessica Williams da oynayacağı karakter hakkında az da olsa bilgi çıtlattı.

Beni işimden etmeyecek ne söyleyebilirim? Bir cadıyım, harikayım, Tılsım dersi veriyorum. Karakterin ismi Eulalie Hicks ve cidden havalı, zeki ve nüktedan bir Tılsım profesörü.

İkinci film ne yazık ki seyirciye isteneni pek de vermemişti. Umuyoruz ki bu kadar hazırlığın altından bizleri sevindirecek bir iş ile çıkarlar. Yeni bilgiler geldikçe sizlerle olacağız!

Forumdan Cevaplar!