Daniel Radcliffe, Harry Potter’daki Hermione ve Ron Öpüşmesini Nasıl Mahvetmeye Çalıştığını Anlattı

Daniel Radcliffe - Ron ve Hermione Öpüşmesi

Daniel Radcliffe, yıllar sonra gerçekleşen Return to Hogwarts buluşmasında serinin son filminde gerçekleşen Ron ve Hermione öpüşme sahnesini nasıl da mahvetmeye çalıştığını anlattı. Yıldız aktör, “Tam bir pislik gibi davrandım,” dedi.

Daniel Radcliffe, Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 filminde Ron ve Hermione’nin ilk öpücüğünü Emma Watson ve Rupert Grint için daha da zorlaştırdığından bahsetti. Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson herkesin merakla beklediği sahneyi çektiği sırada yaşananların perde arkasını anlattı.

Harry Potter film serisinin Altın Üçlü olarak da bilinen üç kahramanı, rollerine çok genç yaşta başladılar ve eğlence endüstrisinde birlikte yol alırken arkadaşlıklarında da birbirlerinden güç aldılar. Doğal olarak Radcliffe, Grint ve Watson film setinde çalışırken birbirlerini her şeyden çok birer kardeş olarak görüyordu.

Daniel Radcliffe - Ron ve Hermione Öpüşme Sahnesi

Emma Watson daha önce yaptığı bir açıklamada Grint ile olan öpüşme sahnesini bu kadar zorlaştıran şeyin kardeşlik benzeri ilişki olduğunu öne sürmüştü. Radcliffe ise katıldığı buluşma programında bu süreci rol arkadaşları için hiç de kolaylaştırmadığını itiraf etti.

Daniel Radcliffe, Öpüşme Sahnesinde ‘Tam Bir Pislik Gibi’ Davrandığını Kabul Ediyor

Daniel Radcliffe, arkadaşları içi hâlihazırda tuhaf olan bu durumu daha da zor bir hâle soktu. Çekimler sırasında Watson ve Grint’i dikkatle izlemeyi tercih eden oyuncu şu ifadeleri kullandı:

“Onların işlerini hiç de kolaylaştırmadım ve tam bir pislik gibi davrandım. Onlara, ‘Sete geleceğim ve öpüşmenizi izleyeceğim,’ dedim.”

Ünlü oyuncu tüm bu çabasına rağmen rol arkadaşlarının bu sahneyi mükemmel bir şekilde ortaya koyduklarını ve buradaki başarının aralarındaki dostluktan kaynaklandığını düşündüğünü de belirtti.

Emma Watson da, Hermione Granger ve Ron Weasley öpüşmesinin çekimleri esnasında neler hissettiğini paylaştı.

“Açıkçası öpüşmemiz ikimizin de yaşamak zorunda kaldığı en korkunç şeydi. Bunun dramatik bir öpüşme olması gerekiyordu. Oysa Rupert ve ben sadece gülüyorduk. Asla başaramayacağımızdan korkuyordum çünkü bu sahneyi bir türlü ciddiye alamıyorduk.”

Ron ve Hermione Öpüşmesi

Rupert Grint ise 2016 yılında People dergisine verdiği demeçte Emma Watson’ı öpmek zorunda kalmakla ilgili hislerini paylaşmış ve durumun garipliğine dikkat çekmişti:

“Emma’yı 9 yaşından beri tanıyorum. Aramızda gerçek bir ağabey – kardeş ilişkisi var. O sahne bana çok gerçeküstü geldi. Yüzünün giderek yaklaştığını hatırlıyorum, ’Aman Tanrım,’ der gibiydi. Bundan başka bir şey hatırlamıyorum.”

Öte yandan tamamı yeni oyuncularla çekilecek olan yeni Harry Potter dizisi için hazırlıklar sürüyor.

Siz Daniel Radcliffe tarafından yapılan bu açıklamaları nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir