Disney’in Atatürk Dizisine Harry Potter’ın Yıldızı Emma Watson da Katıldı!

emma watson atatürk dizisi disney plus

Emma Watson, Mustafa Kemal Atatürk dizisinde yer alacak. Harry Potter yıldızı, Disney Plus için hazırlanan dizide Aras Bulut İynemli ile kamera karşısına geçecek.

Emma Watson, başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı Mustafa Kemal Atatürk dizisinde oynayacak. Harry Potter serisinde Emma Watson karakterini canlandırarak ünlenen oyuncunun yeni Disney+ dizisinde hangi rolü canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

Şu an 31 yaşında olan ve ilk defa 2001 yılında vizyona giren Harry Potter ve Felsefe Taşı filmiyle oyunculuğa adım atan Emma Watson, özellikle son yıllarda oyuncu ve modelliğin yanı sıra aktivist kimliğiyle de ön plana çıkan bir isim. Son olarak 2019 yılında vizyona giren Little Women (Küçük Kadınlar) filmiyle kamera karşısına geçen Watson, Harry Potter serisinin yanı sıra Beauty and the Beast (Güzel ve Çirkin), The Circle, The Perks of Being a Wallflower (Saksı Olmanın Faydaları), The Bling Ring (Pırıltılı Hayatlar) ve Noah (Nuh Büyük Tufan) gibi filmlerle de adından söz ettirmeyi başardı. Şimdi ise dünyaca ünlü oyuncu, Disney+’ın yeni Atatürk dizisinde yer alacağı iddia edildi.

Emma Watson ve Aras Bulut İynemli’nin Yer Aldığı Atatürk Dizisinin Müziklerini Hans Zimmer Yapacak

Disney'in Atatürk Dizisine Harry Potter'ın Yıldızı Emma Watson da Katıldı!

tv100’den Birsen Altuntaş’ın yaptığı habere göre, İngiliz oyuncu Emma Watson, Mustafa Kemal Atatürk dizisi için başrolde yer alan Aras Bulut İynemli’yle birlikte kamera karşısına geçecek. Altuntaş’ın haberinde oyuncunun dizide hangi rolle yer alacağı ya da başrolde olup olmayacağı gibi bilgiler yer almıyor.

Ancak haberde diziyi bekleyen kitleyi heyecanlandıracak bir başka güzel haber ise Oscar ödüllü Hans Zimmer’ın, dizinin müziklerini yapacak olması. Son olarak Dune filminin de müziklerini bestelemiş olan dünyaca ünlü müzisyen, bugüne dek Karayip Korsanları Serisi, Aslan Kral, Gladyatör, Peral Harbor, Hannibal, The Last Samurai, Christopher Nolan’ın Batman üçlemesi ve Da Vinci Şifresi gibi onlarca filmin ikonik müziklerini sinemaseverlerle buluşturdu.

Toplamda 6 bölümden oluşması beklenen Atatürk dizisinin, 2023 yılı içerisinde Disney Plus Türkiye üzerinden yayınlanması bekleniyor.

Disney+ Türkiye, 14 Haziran 2022 tarihinde resmi olarak açılmış olacak. Aylık abonelik fiyatı 34,99 TL olarak açıklanan dijital yayın servisi için Türkiye’ye özel birçok farklı dizi projesi de hazırlık aşamasında.

Emma Watson’ın Aras Bulut İynemli ile Mustafa Kemal Atatürk dizisinde oynayacak olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!
3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir