Emma Watson, Harry Potter Setinde Tuttuğu Eğlenceli Not ile Gündemde

hermione granger calisiyor

Hermione Granger karakterine hayat veren Emma Watson, Harry Poter setinde çekimler sırasında tuttuğu eğlenceli not ile gündem oldu.

Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Graner) ve Rupert Grint (Ronald Weasley)… Altın Üçlü. Harry Potter filmleriyle büyüyen bu yıldız isimlerin hayatlarının birçok önemli noktasına şahitlik ettik. Kuşkusuz Potter setleri bunlar arasında bizim için en anlamlı olanlarıydı.

Üçlü arasında engin bilgisi ve daimi cesaretiyle bizleri kendine hayran bırakan Hermione Granger karakterinin, derslerine olan tutkusu da bilinen bir gerçek. Kuşkusuz Emma Watson, henüz 11 yaşındayken böyle çalışkan bir cadıyı canlandırmakta pek de zorlanmadı. En azından dersler açısından. Şu anda 29 yaşında olan yıldız oyuncu, eğitim hayatındaki başarısıyla da biliniyor.

harry ron hermione altin uclu

Film çekimleri çoğu zaman oldukça uzun süren ve durduğunuz yere göre, sıklıkta da can sıkıcı aktiviteler. Harry Potter setleri de her ne kadar büyülü bir dünyayı bizlere sunsa da perde arkasında yüzlerce saatlik çalışmayı beraberinde getiriyor. Tekrar tekrar çekilen sahnelerden birisi de bugünkü haberimize konu oldu.

İşini Aşırı Ciddiye Alan Emma Watson, Tuttuğu Notla İçinizi Isıtacak

Watson, bir ders sahnesinin çekimi sırasında not tutan öğrencilerden birisi olarak ekrana geliyor. Bu sahnede Watson, her ne kadar izleyici olarak onun kâğıdını göremeyecek olsak da işini son derece ciddiye alıyor. Tüy kalemiyle aşağıdaki notu yazıyor:

“Benim adım Emma Charlotte Watson. 10 yaşındayım ve Hermione Granger karakterini canlandırıyorum. Şu anda Biçim Değiştirme dersindeyim. Bu kuş tüyü kalemi seviyorum. Profesör McGonagall (bir kedi) (Bayan tavus kuşu) çok güzel ve siyah-beyaz. Keşke benim de kediye dönüşebilen bir öğretmenin olsa.”

Twitter’da bir kullanıcı tarafından yeniden gündem edilen bu sempatik not, Huntley Film Archives’ta muhafaza ediliyor.

Emma Watson son olarak Şubat 2020 tarihinde Türkiye’de vizyona girecek Little Women (Küçük Kadınlar) filmiyle karşımıza çıkacak. Watson, Potter yapımları dışında The Circle, Beauty and the Beast, Regression ve Colonia gibi sinema filmlerinde sinemaseverlerin karşısına çıkmıştı.

Bu sevimli not hakkında sizin görüşleriniz neler? Fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

* * *

* Hermione Granger Gibi Yaşamanın 5 Yolu

* Emma Watson ile İlgili Bilmediğiniz 12 Gerçek

* Newt Scamander ve Hermione Granger Arasındaki 5 Büyülü Ortak Özellik