Entertainment Weekly’nin Fantastik Canavarlar Sayısında Neler Var?

ew-eddie-redmayne

Fantastik Canavarlar Nerede Bulunurlar? İşte burda! Uzun zamandır beklenen Fantastik Canavarlar, Entertainment Weekly’nin büyük Sonbahar Film Önizlemeleri sayısının kapağını süslüyor. Bu sayının kapağında Oscar ödüllü Eddie Redmayne’i Newt Scamander rolünde, yanındaki küçük canavarıyla aksiyona hazır bir halde görüyoruz. Bakalım derginin bu özel sayısında başka neler varmış?

EW aşırı gizlilikle hazırlanan Fantastik Canavarlar filminin sır perdesini sizin için aralıyor ve filmin sadece 1920’lerde canavar peşinden koşturan bir grup büyücüden çok daha fazlası olduğunu öğreniyoruz. Filmlerin hikayesi düşündüğünüzden daha karanlık ve günümüz problemlerine daha çok değinen bir hikaye olacak. Filmin oyuncularından Alison Sudol diyor ki:

“Şu an dünyamızda gerçekten endişe verici bir sürü problem var, göçmenlik ve farklı gruplar arasındaki çekişme bunlardan bazıları. Bu filmde de ayrımcılıkla ve “farklı” olandan korkma konusunda bir çok şey var. Dünyanın çirkin, tehlikeli veya garip olarak gördüğü bu canavarlar, Newt’in sevgisine ve Newt aracılığıyla izleyicinin de sevgisine sahipler. J.K.Rowling senaryoda gerçekten önemli ve konuşulması gereken konulara deyindi.”

Derginin yeni sayısında ayrıca Redmayne’nin nasıl asa kullanımını geliştirdiği, rolüne nasıl hazırlandığını, önemli bir canavarın nasıl yaratıldığı ve J.K. Rowling’in filmi ilk izlediğindeki tepkisini de öğreniyoruz.

Entertainment Weekly’nin bu çok özel sayısına dair yaptığımız diğer haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir